Psykoterapeut i Odsherred

Profil

Navn
Reg.Psykoterapeut og Supervisor Nina Schiøtz
Titel
Reg.Psykoterapeut & Supervisor
Hjemmeside
nins.dk
E-mail
nina@nins.dk
Telefon
26703670
Adresse
Holtevej 18, Holte, 4571 Grevinge Odsherred

Introduktion

Mange års erfaring og løbende efteruddannelse er baggrunden for, at jeg som psykoterapeut tilbyder en psykoterapi som ved behov kan kombineres med lysterapi, øreakupunktur eller NADA-akupunktur.

Læs mere på min hjemmeside lige her: psykologiskklinikodsherred.dk

Lysterapi er en blid teknik til at bearbejde chock, traumer, fobier, angst, ptsd og andre følelsesmæssige ubehag.

NADA anvendes i mange sammenhænge i sundhedsvæsenet og kombineret med terapi eller anden behandling, er det en effektiv (mærkbar og tidsmæssigt) vej ud af bl.a. stress, depression, angst, livskriser og livsstilsproblematikker.

Øreakupunktur er en direkte måde både at behandle fysisk og psykisk ubehag/smerter, men ørerne er samtidig også en af kroppens "sladrehanke" - og da ca 80% af alt fysisk smerte og ubehag er forårsaget af psykiske smerter og udfordringer, giver det god mening at kombinere samtaleterapi med kropsterapi - ofte med det resulatat at klienten får det bedre hurtigere med en både fysisk og psykisk forøget indsigt i sig selv (og en mindre belastet tegnepung ej at fornægte).

Parterapi eller PREP parkurser er to forskellige tilgange, jeg tilbyder, så flest mulige par vælger at investere tid og opmærksomhed i deres par- og familieforhold.

Jeg tilbyder ligeledes supervision og har mange års erfaring med at supervisere ledelse, psykoterapeuter, (social)pædagogisk personale, socialrådgivere, familierådgivere, støtte-kontaktpersoner, lærere på specialskoler og mennesker indenfor andre udsatte...

Specialer

Brancher

  • Psykoterapi
  • Parforhold og samliv
  • Stresskonsulent
  • Supervision
  • Andre Terapiformer
  • Familieterapi

Hjemmesider

Kort


Psykoterapeut i Odsherred - Blog, Tilbud, Arrangementer, video, Kontakt