Klangoplevelser ved Anne Viese

Skanderborg: Klangaktøruddannelsen med Anne Viese

29/01/2022 - 10:00

Klangaktøruddannelsen er din mulighed for at finde større ro og nærvær med klangenes frekvenser. 

Lad Anne Viese introducere dig for klangaktør faget, som dels er en udviklingsrejse og en mulighed for dig til at dykke ned i helt andre dybder af bevidstheden. Du har sikkert oplevet effekten af et klangbad - enten et fysisk eet af slagsen eller et online event? 

Se næste holdopstart her>>

 

Du har fået øjnene op for hvad klangskåle eller syngeskåle kan hjælpe dig med. Du føler at klangene kan hjælpe dig hjem i dig selv. Så du her kan finde roen og nærværet og mærker hvordan stressen aftager bid for bid. 

Når stressen aftager har du mulighed for at lade klangenes frekvenser styrke dig indefra og ud og udefra og ind. Når du selv oplever større og større balance, bliver du bedre til at bevare roen, nærværet og styrken. Du bliver sværere at vælte omkuld, for når du lærer, hvad der skal til for at styrke din indre kerne, lærer du og hvad du skal gøre for at bevare roen, tilliden og nærværet. I takt hermed bliver du mere og mere hel.

Klangenes frekvenser heler krop og sind, lidt efter lidt mærker du forandringen i dit indre.

Når roen i dit indre først har fået fodfæste, breder den sig som ringe i vandet længere og længere ud. Det mærker dine nærmeste og du vil opleve forandringen

Når integrerer forandringen, den større ro i dit system, vil du opleve at du ikke længere skal kæmpe for at overleve. Du behøver ikke længere at kæmpe for at blive anerkendt, respekteret og værdsat for det gode menneske du er.

 

Klangenes frekvenser skaber ro. Roen giver dig en følelse af tryghed, tillid til verden og en form for samhørighed. Du føler dig forbundet med noget større. Du lægger de ensomhedsfølelser, du kender alt for godt bag dig og træder ind på den vej, hvor flowet kan vokse. Sammen med dig. Der i flowet findes energien. Den energi du sjældent har for meget af. Den energi der hjælper dig med at heles. Lidt efter lidt. 

Når du har tålmodighed til at vente, ser du hvordan flowet opstår. Det er tålmodigheden der er nøglen til at  lade det værdifulde inde i dig få lov at spire og modnes i det tempo, der er det helt rigtige, for dig. 

Det er det klangene er medvirkende til. De skaber fundamentet for ro og tålmodighed. Når energien er der, er der flow.  Når du først du har fået hjulene sat i gang, er det dig der styrer farten. I dit liv. Med klangene som kompasset, der viser dig vejen. 

 

Kort sagt lad dig inspirere til at lade klangenes frekvenser påvirke dig - og dit netværk. Meld dig til de 9 inspirerede og selvudviklende dage i uge 30 og weekenden i uge 43 sammen med 8 andre deltagere på Klangaktøruddannelsen v/Anne Viese

Læs mere her eller tilmeld dig>>

__________________________

Klangoplevelser ved Anne Viese
www.klang-oplevelser.dk
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Uge 30: Klangaktøruddannelsen - for dig der savner ro og nærvær.