Klangoplevelser ved Anne Viese

Odense: Klangaktøruddannelsen med Anne Viese

03/07/2022 - 10:00

Klangaktøruddannelsen er din mulighed for at finde større ro og nærvær med klangenes frekvenser. 

Lad mig; Anne Viese introducere dig for klangaktør faget, som dels er en personlig udviklingsrejse og en mulighed for dig til at dykke ned i helt andre dybder af bevidstheden.

Forudsætninger for at deltage på Klangaktøruddannelsen

  • Du har oplevet effekten af et klangbad - enten et fysisk eet af slagsen eller et online event
  • Du har selv nogle klangskåle og syngeskåle eller gong og klokker og vil igang med at lære at lave events for grupper og fælleskaber. 

 

Se næste holdopstart her>>

 

Klangenes frekvenser heler krop og sind, lidt efter lidt mærker du forandringen i dit indre.

Når roen i dit indre først har fået fodfæste, breder den sig som ringe i vandet længere og længere ud. Det mærker dine nærmeste og du vil opleve forandringen. Når du integrerer forandringen, den større ro i dit system, vil du opleve, at du ikke længere skal kæmpe for at overleve. Du behøver ikke længere at kæmpe for at blive anerkendt, respekteret og værdsat for det gode menneske du er.

 

Klangenes frekvenser skaber ro. Roen giver dig en følelse af tryghed, tillid til verden og en form for samhørighed. Du føler dig forbundet med noget større. Du lægger de ensomhedsfølelser, du kender alt for godt bag dig og træder ind på den vej, hvor flowet kan vokse. Sammen med dig. Der i flowet findes energien. Den energi du sjældent har for meget af. Den energi der hjælper dig med at heles. Lidt efter lidt. 

Hvorfor Klangaktør ?

 

  • Når stressen aftager har du mulighed for at lade klangenes frekvenser styrke dig indefra og ud og udefra og ind.
  • Når du selv oplever større og større balance, bliver du bedre til at bevare roen, nærværet og styrken.
  • Du bliver sværere at vælte omkuld, for når du lærer, hvad der skal til for at styrke din indre kerne, lærer du og hvad du skal gøre for at bevare roen, tilliden og nærværet. I takt hermed bliver du mere og mere hel.
  • Når du har tålmodighed til at vente, ser du hvordan flowet opstår. Det er tålmodigheden der er nøglen til at  lade det værdifulde inde i dig få lov at spire og modnes i det tempo, der er det helt rigtige, for dig.

Det er det klangene er medvirkende til. De skaber fundamentet for ro og tålmodighed. Når energien er der, er der flow.  Når du først du har fået hjulene sat i gang, er det dig der styrer farten. I dit liv. Med klangene som kompasset, der viser dig vejen.  

Læs mere her >>

__________________________

Klangoplevelser ved Anne Viese
www.klang-oplevelser.dk
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Klangaktøruddannelsen - for dig der savner ro og nærvær.