Psykoterapeut og spirituel vejleder Jane Mejlhede

Vejen til indre healing og forvandling

Gå med en, der selv går vejen. Mine tre vigtigste indsigter og erfaringer fra retreat - og den ting, du ikke skal gøre

I en travl verden fyldt med støj og konstante forpligtelser kan vi undertiden glemme at tage tid til at forbinde os med vores indre væsen - vores sjæl. For nylig havde jeg den unikke oplevelse at gå gennem et ni dages retreat, hvor jeg isolerede mig fra omverdenen for at udforske indre visdom, fokus og muligheder for transformation. Gennem denne intense rejse har jeg samlet tre afgørende indsigter om vores indre potentiale og en vigtig advarsel, som jeg gerne vil dele her.

1. Udforskning af Indre Visdom:

En af de mest bemærkelsesværdige erkendelser, jeg gjorde mig under retreatet, var, at vi alle besidder al den indre visdom, vi har brug for. Dybt inde i vores sind findes svarene på spørgsmål og udfordringer, vi står overfor. Ved at skabe et rum for refleksion, ro, indre stilhed og selvforbindelse kan vi åbne os op for en verden af indsigt og klarhed.

2. Kraften i Fokus og Intention:

Retreatet bekræftede vigtigheden af at rette fokus og intention mod vores ønskede udvikling. Jo mere vi er villige til at frigøre os fra gamle vaner og mønstre, desto dybere kan vores rejse ind i healing og forvandling blive. At engagere sig fuldt ud i denne proces kan bane vejen for bemærkelsesværdige øjeblikke af personlig klarhed.

3. Transformation på Kort Tid:

En meget kraftfuld indsigt, der voksede ud af retreatet, var muligheden for hurtig transformation og healing. Når vi er åbne over for forandring og dedikerede til processen, kan vi opleve markante fremskridt på kort tid. Den første skridt mod dette er at tro på, at vores potentiale for vækst er uendeligt.

Én Vigtig Advarsel:

Selvom mit retreat var en givende oplevelse, vil jeg gerne advare mod at gennemføre en lignende rejse alene, især hvis I mangler erfaring. Det trygge rum og den støtte, der kan opnås i en gruppeindstilling, er uvurderlige. Det kan være overvældende at konfrontere sådanne dybe emner alene, især for dem uden tidligere erfaring.

Jeg har deltaget på et utal af retreats gennem de sidste 20 år, men intet har været så råt og konfronterende som dette retreat helt afskåret fra kontakt med andre. Jeg har selv holdt og faciliteret retreats for andre siden 2011 og det jævnligt selv at gå i retreat, er den største støtte i mit arbejde med andre mennesker. Det bidrager med endnu mere klarsyn, grounding, empati og evne til at møde andre selv gennem de dybeste processer eller mest spirituelle oplevelser og indsigter.

Næste retreat, jeg holder for andre er 20.-24. september på Helgenæs.

Gennem at engagere os fuldt ud i vores egen udvikling kan vi opnå bemærkelsesværdige skift i vores liv. Hver af os bærer potentiale til at gå ud over vores nuværende selv og træde ind i et space af indre visdom og klarhed. Det er store og vilde erkendelser at forstå ikke blot rationelt men med hele sit væsen.

Du er velkommen til at skrive til mig, hvis du har lignende erfaringer eller oplevelser, du har lyst til at dele.

Kærligst Jane Mejlhede

 

__________________________

Jane Mejlhede. Psykoterapeut og spirituel vejleder.
Læs mere https://janemejlhede.com

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Vejen til indre healing og forvandling - de tre vigtigste indsigter fra retreat