Psykoterapeut og fysioterapeut i Århus Pia Truelsen

Akupunktur Århus

Blog forfatter

Nada akupunktur er en holistisk behandling, der både har en positiv indvirkning på kropslige og mentale gener. Nada behandling er en specifik øreakupunktur, som har vist sig at være særlig virksom ved f.eks:

Stress, angst, afhængighed, depression, kriser, traumer, ADHD, fysisk og psysisk uro i kroppen.

Reguleringen sker bl.a via det sympatiske og parasympatiske nervesystem, kroppens hormoner/ transmitter stoffer samt gennem meridian banerne i kroppen.

NADA akupunktur/behandling er velegnet til voksne, unge og børn.

Klienten sidder eller ligger med nålene i ca. 45 min.

I NADA øreakupunktur til børn bruges ørekugleplastre istedet for nåle. Kuglerne sidder i øret hele døgnet og udskiftes i starten ugentlig. Nada akupunktur er en blid og virksom behandling uden bivirkninger, til børn der f.eks har ADHD, er særligt sensitive, har koncentrations/indlæringsbesvær, fysisk og psykisk urolige. Al anden medicinsk behandling samt andre terapeutiske/pædagogiske behandlinger kan fortsætte som hidtil.

For yderligere information se NADA behandling

Eller henvend dig på  tlf. 25613230.

Jeg tilbyder NADA akupunktur i Århus og Malling.

Nyhed: Jeg kører nu ud som Mobil Terapeut og NADA behandler i området Odder, Solbjerg, Tranbjerg, Mårslet, Malling, Beder, Højbjerg og Århus C. Dette er et tilbud til familier med børn som f.eks. er Særligt Sensitiv, har koncentrations/indlæringsbesvær, ADHD, eller er fysisk/psykisk urolige.

 

__________________________
Pia Truelsen, psykoterapeut og fysioterapeut. 

www.bodymindterapi.dk

Relaterede artikler efter område


Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Akupunktur behandling i Århus. Hjælp til ADHD, stress, angst.