Sådan kommer du til at føle dig fortjent til letopnået succes

Succes er som den yndlingsis, vi altid søger en undskyldning for at spise sommer eller vinter. Vi længes efter den altid, og vi gør os mange anstrengelser for at anskaffe den og retfærdiggøre, hvorfor vi godt må købe den eller smække en økologisk hjemmelavet af slagsen sammen. 

Men for at føle dig fortjent til den, skal du over i et helt andet gear. Det gear der hedder Kaizen (letopnået succes) og væk fra slide-og-have-travlt-gearet. Du skal ikke op i gear, men ned, hvis du vil føle dig fortjent til succes og få den, ikke mindst. 

Det giver ingen mening, men det gør det lige om lidt. 

At fortjene noget betyder helt bogstaveligt talt og hentet fra ordbogen, at få noget pga. ens egenskaber eller handlinger. 

Se når du bruger Kaizen, til let, sikkert og trygt at få succes med, så fortjener du det bare sådan, fordi Kaizen sikrer fuld adgang til dine egenskaber. Du ryger ikke ud i at tage uovervejede beslutninger, virke uklog i farten eller ikke at kunne få tungen på gled, når situationen kræver, at du skal være kreativ. 

Så vupti - alt det slipper du for, du får succes 100% garanteret, og du fortjener den. 

Når du nu ikke skal bøvle med alle de her ting, så er der også et ekstra plus, som gør at du fortjener det dobbelt. For ikke nok med at dine egenskaber stråler, det smitter også direkte af på dine handlinger, som bliver perfekte.

Og skal vi tage ordbogen på ordet endnu engang, og det gør vi, så er perfekte handlinger godkendt til, at du gør dig ret i at føle dig fortjent til at få noget. 

Og hvad bedre, end at vælge noget der gør dig ekstra glad, vel vidende at successen er i hus? 

__________________________

Team Levlykkeligt
Kontakt os her: http://levlykkeligt.dk/kontakt

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer
Succes. Få opskriften lige her. Læs mere