Reklamebureau og PR Bureau Levlykkeligt Live

Kan den nye iPhone hamle op med iPhone 11 Pro?

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold 

Kan den nye iPhone hamle op med iPhone 11 Pro? Her er vores bud på den 12. generation fra Apple  

Der er endnu ingen, der præcist kender til planen for den 12. generation hos Apple. Derfor bliver der vurderet og spået af diverse eksperter i disse dage om, hvad vi kan forvente til september, hvor den splinternye iPhone udkommer. Men det helt store spørgsmål er, om den kan hamle op med de seneste to modeller, der har taget luksusdyret med succes. Her har der nemlig ikke været sparet på noget som helst. 

I denne artikel fortæller vi dig mere om de to forgængere. Vi kommer også med vores bud på, hvad vi kan forvente af iPhone 12, og hvad Apple allerede har løftet sløret for. 

To tunge forgængere

Den nye generation skal virkelig overraske, hvis den skal overgå de nyeste iPhone-modeller på markedet. Tilbage i 2017 udkom iPhone X, der kom i et helt nyt design som en ny iPhone, vi aldrig havde set før. Det blev et farvel til den velkendte hjem-knap og et goddag til to kameraer, forbedret chip-teknologi og ansigtsgenkendelse. 

Det samme gjorde sig gældende to år senere med iPhone 11, der samtidig også kom med iPhone 11 Pro, der blev deres stærkeste iPhone nogensinde. Den nye iPhone kom med tre kameraer, den populære A13 Bionic-chip og mange nye features, der trumfede iPhone X og dens funktioner. 

Hvad kan vi forvente af den nye generation?

Apple har fået lidt kritik for høje priser på deres nyeste iPhone modeller, og derfor har de budt velkommen til iPhone SE. Denne bygger på samme koncept som den tidligere af slagsen, men denne gang får du fuld valuta for pengene. 

Derfor kan der også herske tvivl om, hvad den 12. generation byder på. Dog har Apple allerede løftet sløret for, at der bliver udgivet hele fire forskellige modeller. Noget tyder derfor på, at de gerne vil imødekomme alle behov blandt forskellige forbrugere med modeller i alle prisklasser. Derudover forventer vi at se en topmodel, der får en A14 Bionic-chip, som vil være den bedste, der hidtil er blevet skabt af Apple. 

Foruden en hurtigere processor forventer vi også at se et endnu bedre kamera i topmodellerne, hvorimod det billigere alternativ vil læne sig mere op ad iPhone X og denne models kamera. Vigtigst er at nævne den 12. generations mulighed for at imponere med 5G-internet. Dette er endnu ikke blevet muligt i iPhone-modeller, og dermed tyder meget på, at iPhone 12 bliver den første. 

Skal man vente på den nye model?

Vi er ikke et sekund i tvivl om, at Apple spiller op til noget stort i 2020 med lancering af den 12. generation. De har allerede løftet sløret for, at vi kan forvente fire forskellige modeller, og derfor er der nok at vælge imellem. Derfor kan du også forvente en topmodel, der på alle måder måler sig med iPhone 11 Pro. Har du ikke tålmodigheden til at vente – eller mulighed for at betale en muligvis højere pris – er iPhone 11 Pro et fantastisk bud på en iPhone af bundsolid kvalitet, der holder i mange år. 

 

 

Relaterede artikler efter områdeKan den nye iPhone hamle op med iPhone 11 Pro?