Tantra parterapi i København hos Tantra Zone

Body Temple - Mindful cuddling

Blog forfatter

Når vi bliver rørt kærligt udskilles “lykke-hormonet” oxytocin, som påvirker vores centrale nervesystem, så vi slapper af. Vi føler os trygge. Vi finder ro. Vi stresser af. Det er rart. Denne tilstand medfører en masse sundhedsfremmende effekter, såsom faldende blodtryk, mindskning af “stress-hormonet” kortisol, bedre fordøjelse, styrket immunforsvaret og en reduktion af angst, bekymring og aggression. Kom til en aften med fuldt blus på oxytocin-niveauerne: Mindful Cuddling: nærvær og berøring i en tryg atmosfære. Lotus beskriver Body Temple: Mindful Cuddling så fint:

Mindful Cuddling er en invitation til nærhed, nærvær, kæle, stryge, langsomme, varme knus, tillidsfuld øjenkontakt uden krav. Alle bevægelser er uden krav eller konformitet. Du kan fjerne dig ud af enhver situation med én bevægelse uden at det påvirker de andre. Du kan vælge et sekund af gangen. Du kan favne og røre ved den anden navnløse, men med hele hjertet. Du vil modtage en uforpligtende velvære og accept af dig selv.”

Tilmelding: https://c-h-a-i.dk/body-temple-mindful-cuddling/

Udforsk bevidst berøring i meget trygge og hyggelige rammer med en simpel og fleksibel struktur. En aften med næring til din krop og sjæl, som styrker din opmærksomhed for dine sande grænser og længsler. Workshoppen er for både mænd og kvinder.

Pris: 180 DKK pr. person pr. aften

Tid: 19.00-21.30

Næste datoer:

11. oktober 2022
25. oktober 2022
1. november 2022
16. november 2022
30. november 2022

Andre siger:

“Min oplevelse fra i går er, at jeg gav mig selv en rigtigt god gave ved at deltage i Mindful Cuddling-workshoppen. Det var trygt, behageligt, udfordrende på den gode måde – og meget lærerigt. Det er bl.a. meget sundt at blive udfordret på både at man selv har og tager ansvar, mærker og sætter ens grænser – samt dette med at afslutte når det er ‘nok’ uden at skulle undskylde eller forklare.”

-Linda

“Mindful cuddling er: at mærke, følge, bekræfte og styrke fornemmelsen for sine indre impulser, sit indre flow og opleve hvordan det på forunderlig vis går op i en højere enhed med den øvrige gruppe i klare trygge rammer, hvor behov bliver mødt.”

-Maiken Løvgren

 “Mindful Cuddling er at stille længslen i min sjæl og min krop efter nærhed, omsorg og varme. Jeg mærker, at jeg er i stand til at elske alle og lade dem komme mig nær. Og jeg vil blive i stand til at indgå et forhold ud fra et valg i stedet for ud fra et behov. Og lige nu er hele mit indre varmt og blødt, jeg føler mig forkælet og tryg, og jeg er dybt rørt og taknemmelig.”

-Christa Gunilla Wolf

__________________________

Diana Diakova

Læs mere her: http://tantrazone.dk/ og www.c-h-a-i.dk

Relaterede artikler efter område


Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
BODY TEMPLE MINDFUL CUDDLING KØBENHAVN