Reklamebureau og PR Bureau Levlykkeligt Live

Har du lønsikring i tilfælde af ledighed?

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold 

Er du sikret tilstrækkeligt i tilfælde af ledighed? Derfor kan lønsikring være en god idé!

Vi befinder os netop nu i en ekstraordinær situation i både Danmark og resten af verden, og det betyder desværre, at mange danskere oplever at miste deres job. Det gælder også forældre i børnefamilier, og det kan være en svær situation at stå som arbejdsløs, når man også har en familie at forsørge og tage sig af. Derfor kan det være en god idé at tænke to skridt frem og dermed være sikker på, at du og din familie klarer jer, uanset hvad der sker.

Du kan sikre dig og din familie økonomisk med lønsikring

Hvis du er medlem af en a-kasse, er du berettiget til dagpenge, hvis du bliver ledig. I mange husstande er dagpengesatsen dog ikke høj nok til, at man kan opretholde den levestandard, som man hidtil har haft. Det betyder for nogle, at man er nødt til at finde en anden bolig eller skære markant ned for sit forbrug.

Særligt i husstande, hvor der også er små børn, er dette en kæmpe ulempe. Det er nemlig en stor omvæltning for børn at skulle flytte, og det er også en stressende omstændighed i den lille familie, hvor der ofte er mange andre ting at tænke på. Se de bedste lønsikringer her, og bliv klogere på, hvordan du sikrer dig og din familie i tilfælde af, at uheldet skulle være ude.

Med lønsikring kan du komme helt uden om denne problematik. Der er stor forskel på, hvor meget de forskellige a-kasser tilbyder i lønsikring, og det er heller ikke alle a-kasser, der stiller tilbuddet om lønsikring til rådighed.

Der er mange a-kasser, der tilbyder lønsikring, og det er altså et aktivt tilvalg, du skal tage, hvis du vil være ekstra sikret, hvis du på et tidspunkt skulle stå i en situation som ledig. Det er derfor værd at sætte sig ned og danne sig et overblik over, hvor du kan blive tilbudt hvad, så du er sikker på, at familien ikke mærkes unødigt af, at du skulle miste dit job. Det er der nemlig ingen grund til, når nu man kan undgå det med lønsikring.

Børnefamilier har stor gavn af lønsikring

I børnefamilier er der ofte mere på spil, fordi man har ansvaret for andre og noget meget større, når man har børn og særligt små børn, end når man er alene. Derfor kan børnefamilier særligt få noget rigtigt godt ud af lønsikring. På den måde sikrer du nemlig som forælder, at dine børn mærkes mindst muligt af, at din arbejdssituation ændrer sig.

Det kan være en stor omvæltning for en familie, når hverdagen ændrer sig, og der er ofte nok at tænke på, når man pludselig står som ledig. Det er derfor kun en fordel, hvis man ikke også skal have økonomiske bekymringer og spekulationer midt i en tid, hvor man også skal søge nyt job og muligvis er ked og ramt af, at man er ledig.

Særligt de privatansatte er udsatte under corona-krisen 

Mange danskere har mistet deres job som konsekvens af corona-krisen, og det er særligt de ansatte i den private sektor, der har oplevet at miste deres job. Det hænger selvfølgelig sammen med, at vi bruger færre af de private tilbud i denne tid, hvor vi skal blive hjemme, og både restaurationsbranchen, detailhandlen og underholdningsbranchen står særligt hårdt for skud under krisen og nedlukningerne.

Det betyder dog ikke, at du ikke skal tegne en lønsikring som offentligt ansat. Der er nemlig som bekendt flere årsager til, at man kan miste sit job. Det behøver nemlig ikke kun at være corona, der er årsagen til, at danskerne mister deres job i denne tid. Man kan selvfølgelig også miste sit job af alle de andre årsager, som vi hidtil har kendt til.

 

 

Relaterede artikler efter områdeHar du lønsikring i tilfælde af ledighed?