Rideterapi og nærvær med heste - i Københavnsområdet

Rideterapeut - om Susanne Østervang

Blog forfatter

Om Susanne Østervang

For Susanne Østervang betyder det, at arbejde med dyr, en stor berigelse af hendes liv. Dyr berører hende hjerte dybt og dyrevelfærd, ligger hende meget på sinde. Dyr har brug for vores kærlighed og omsorg og Susanne har gennem årene, uddannet sig inden for områder, hvor hun netop kan arbejde med dyrene – i nyere tid har hun uddannet sig til rideterapeut, hvor hun kan arbejde med koblingen - dyr og mennesker. Susanne er oprindelig uddannet lærer og voksenunderviser men har for mange år siden uddannet sig til hestemassør, Dyrehealer, Bach Multiterapeut og som nævnt i nyere tid, til rideterapeut. Susanne har altid følt stor glæde ved arbejdet med dyrene og netop også at kunne inddrage dyrene, i arbejdet med børn, unge og voksne på en måde der skaber nærvær og ro hos den enkelte. Susanne har et langt og fyldigt CV, der omfatter arbejde med heste - dyr generelt, børn, unge og voksne og Susanne efterdanner sig løbende, opdateres fagligt samt får supervison indenfor sit felt.

Børn, unge og voksne

Vi har alle brug for stilhed i ny og næ. Og som en skøn oplevelse til dette, kan rideterapi eller hestesamvær, være en mulighed. Ligeledes hvis man har brug for særlig opmærksomhed og særlig kontakt og få sit nervesystem i balance, kan hestene, være et godt valg. Er du særlig sensitiv, har du en udfordrende hverdag og savner du mening og at finde vejen, og har du en diagnose, der gør hverdagen svær - og skal du udfordres motorisk og har været opereret og skal genoptræne og/eller er der andre udfordringerne kropsligt, kan dette alt sammen tilrettelægges, og sammenfattes, så du oplever at fokus er hos dig og  med hestene hjælpes du på vej.

Og som lærer på flere specialskoler gennem tiden, har hun en bred erfaring inden for børn og unge med særlige behov og mange forskellige diagnoser, og har tilrettelagt mange projekter for børn og unge med særlige behov. Susanne tilrettelægger således også enkeltmandsprojekter. Susanne er også instruktør i specialpædagogisk børnemassage og har brugt dette i sit lærervirke. Ligeledes som Susanne bl.a. også er uddannet hestemassør.

Susanne har et holistisk tilgang til livet og Susanne er god til, at få øje på detaljer, der kan gøre forskellen for den enkelte samt vejlede i den rigtige retning. Rideterapi og hestesamvær, er en fin og gavnlig metode til, at nå nye spændende personlige mål med sig selv - og sin tilgang til hestene samt lære nye måder, at være sammen med sin hest på. At være i kontakt med hetsene og opleve nærvær samt stilhed, er meget gavnligt for krop og sjæl, når sindet er i ubalance. Susanne formår med sin rolige tilgang og erfaring, værdier samt livssyn, at give både dyr og mennesker en anderledes nænsom behandling og oplevelse og kan inddrage mange års erfaring indenfor alle de uddannelser hun har.

Susanne får løbende supervision af coach Tina Damslund Jensen.

Se  yderligere detaljer under Rideterapi - at være nærværende med islænderhesten (priser mm.)

__________________________

Susanne Østervang
Rideterapeut, Hestemassør, Dyrehealer, Bach-multiterapeut, speciallærer, voksenunderviser og mentor.
Mob: 2986 5122
E-mail: susvang@hotmail.com

Relaterede artikler efter område


Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Rideterapi og hestemassage ved Susanne Østervang, Dyrehaven, København