Nyhedsbrev

Slet min profil
Sådan lød ønsket fra en af vores professionelle brugere. Skrev fluks tilbage om jeg kunne få at vide hvorfor? Svaret var: når man søger på mig på nettet, dukker min profil hos jer op før min egen hjemmeside. Det er ikke så smart :-)
Lakonisk tog jeg mig selv i at smile da jeg læste begrundelsen. Fordi netop begrundelsen for at træde ud faktisk burde være argumentet for at være med! Det kræver en forklaring. Kommer her:

Som vi beskriver i Om på levlykkeligt.dk favoriserer Google hjemmesider og brugere som er aktive på nettet: Oplysninger, hjemmesider og andet indhold på nettet der opdateres jævnligt bliver prioriteret højt af Google. Løsningen ligger derfor lige for: Vær aktiv i levlykkeligt.dk – det er også langt nemmere end at opdatere din hjemmeside dagligt. Vi har lavet en opskrift på hvordan du kommer højere på Google nederst i nyhedsbrevet.

Faglige netværk som levlykkeligt.dk har mange besøgende og hele tiden nyt indhold.  Og da dit navn (virksomhed) er associeret med siden, regner Google med at også din profil må være interessant. Om brugere finder dig andre steder end på din egen hjemmeside, er jo egentlig lige meget. Hovedsagen er at du bliver fundet.

Hvis du vil være aktiv på din egen hjemmeside, anbefaler Google at du
opdaterer den med nye oplysninger hver dag fx med rullende nyheder –
nok temmelig uoverkommeligt for de fleste. Men selv hvis du selv kan
opdatere den er den stadig passiv. Det betyder at sandsynligheden for
at andre brugere finder netop din hjemmeside, er som at finde en nål i
en høstak, eller svarer i bedste fald til et visitkort tabt på gaden.
Det her er nok nyt for mange.

Derfor bør du være aktiv i et fagligt relevant netværk
En anden vigtig nyhed er at Google også ser på relationer mellem hjemmesider (netværk er også en hjemmeside). Så når du linker til din hjemmeside fra din profil på levlykkeligt.dk (og endnu bedre for din placering også den anden vej), vil Google rangere din side højere, netop fordi den er associeret med et netværk der er fagligt relevant. Dine links skal altså være fagligt relevante. Det er jo også fair nok; forsøger man at markedsføre massagebrikse i netværk for hesteinteresserede, vildleder man brugerne. Det samme gælder Facebook da det ikke er fagligt relevant og derfor ligegyldigt for Google. Og hvordan kan Google finde ud af det? Det kan de! Google er mildt sagt intelligent.

Allerede nu bliver det mere almindeligt både at markedsføre sig, dele viden og (faglige)forbindelser via netværk. Så her kommer opskriften:

Sådan er jeg mere aktiv på levlykkeligt.dk:
1. Du logger dig ofte på
2. Læg (flere) sider ind på din profil ind; om dig selv; hvad du tilbyder osv. Og gerne med indbyggede links til din hjemmeside
3. Indsæt Link på din hjemmeside til levlykkeligt.dk
4. Skriv blogs når du har noget på hjerte - husk også at skrive søgeord (tags) der læses af andre søgemaskiner
5. Læg gerne arrangementer (fx kurser, foredrag) ind i kalenderen
6. Læg gerne tilbud (rabatter) ind jævnligt (hver gang du logger dig ind, kommer dine tilbud nemlig automatisk øverst!)

Hjertelig hilsen
Team Levlykkeligt
Henrik, Signe og Jens

e-mail: kontakt@levlykkeligt.dk (Dette nyhedsbrev kan ikke besvares)

Kender du nogle der vil have glæde af nyhedsbrevet, er du velkommen til at sende det videre.

 

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer
Nyhedsbrev