Spirituel psykoterapeut København Østerbro Anne Jørgensen

Coaching, stresscoaching, gruppecoaching

Blog forfatter

Coaching København

Coaching, stresscoaching og gruppecoaching, er yderst effektivt værktøj som støtter dig i at sætte kurs mod det liv du ønsker dig - eller få støtte til at afklare hvad du ønsker. Måske der er en fornemmelse af, at dine resurser ikke kommer nok i omløb. At noget mangler.

I coaching København får du støtte til at udforske personlige mønstre der måtte stå i vejen for at nå dine mål. Du får øvelser designet til din situation, som du kan benytte i det daglige, for herved at erfare hvordan nye initiativer og handlemåder kan åbne døre, du måske aldrig havde drømt om var mulige. 

Måske ønsker du støtte til f.eks. at

- videreudvikle karrieren - skifte spor i livet - få mere ro og overblik og derfor ingen stress - lære at prioritere - turde succes - benytte din følelsesmæssige intelligens også i arbejdslivet - få selvværd og ikke kun selvtillid - få et bedre kærlighedsliv - etc.

Stress coaching

Hvis du har været udsat for langvarigt indre eller ydre pres, kan der opstå en permanent alarmtilstand, der betyder, at kroppen får svært ved at reparere sig selv. Symptomerne er ofte f.eks. anspændthed, søvnmangel, koncentrations besvær, rastløshed, irritation, fordøjelsesbesvær og søvnproblemer.
I nogle tilfælde kan man være så hårdt ramt, at det kræver en længere sygemelding. Det tager tid at hele systemet - både krop og psyke - kan finde vej tilbage til et mere balanceret liv, og det er vigtigt at starte gradvist op igen med arbejdet. Helingsprocessen kan være længere eller korte alt afhængigt af omstændighederne.
 
Det er med min dybeste respekt, ekspertise, erfaring, humor og varme, at jeg følger og støtter dig i din udforskning både i her-og- perspektiv og mere langsigtede strategier.

KONTAKT mig på min hjemmeside http://www.lifeprocess.dk/  , - her på Levlykkeligt.dk -  eller ring til mig på
mobil: 24891071 eller mail på info@lifeprocess.dk

__________________________

Anne Jørgensen
Parterapeut.
Spirituel krops- og psykoterapeut, København
www.lifeprocess.dk
Egen praksis siden 1986

Relaterede artikler efter område


Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Coaching, stresscoaching, gruppecoaching. Udforsk nye veje i karriere og/eller privatliv