Yoga-retreat i Grækenland på Milelja Retreat Center

09/07/2020 - 12:00

En uges yoga, meditation og fordybelse på den smukke græske ø Lesbos. Giv slip på hverdagens krav, lad stressen blive hjemme, og giv dig selv en uge til at ånde nuet ind og mærke livsglæden boble. På yogaretreat kan du gå virkelig i dybden med yoga og meditation og opleve den frihed og forandring det kan medføre.

De sidste 11 år har jeg taget til Lesbos og Milelja Retreat Center. Så skønt, roligt, dybt og nærende et sted finder man sjældent på denne jord. Vi har hele stedet for os selv, der er ikke andre gæster, kun fred og ro. I år tilbyder jeg turen som pakkerejse, incl. flybillet, dvs. at priserne ligger mere fast og det er nemmere for dig at booke – alting er ordnet for dig, det eneste du skal gøre er at slappe af.

Vi starter dagen med guidet Meditation efterfulgt af en Hatha Flow Yoga, (langsom Vinyasa :)) hvor bevægelserne er kædet sammen i et flow, der varmer, styrker og smidiggør hele kroppen. Niveauet tilpasses den enkelte deltager og begyndere som øvede er velkomne. Der er en del solhilsener, bevægelser med åndedrættet, stående stillinger, og du kommer nok til at svede lidt. Tidligt på aftenen laver vi Hatha-yoga med fokus på tilstedeværelse, åndedræt, at komme helt ned i tempo og mærke hver eneste fiber i kroppen slappe af. Her er der flere lange stræk, liggende og siddende stillinger, ro og genopladning. Vi slutter af med Meditation og Afspænding. Hver dag har et tema, hentet fra yogafilosofien, og vi arbejder med tankerne bag yoga i forhold til en almindelig hverdag og som et led i en personlig udviklingsproces.

Midt på dagen er der mulighed for at gå på stranden, vandre i naturen, stirre ud over det Ægæiske hav, eller nyde nuet i poolen hjemme på yogahotellet Milelja. En eftermiddag er fri, så man kan tage på en længere tur, hvis man har lyst, istedet laver vi meditativ yoga i stearinlysenes skær sent om aftenen.

Det er tiende år i træk at jeg afholder retreat på Milelja – der er bare perfekt. Milelja Retreat Center er et lækkert og hyggeligt hotel der specialiserer sig i yoga-kurser. Der er store, luftige enkelt- og dobbeltværelser, klorfri pool med vand fra stedets egen mineralske kilde, varm jacuzzi, wellness-spa, god massage, en overdådig morgenmadsbuffet og fantastiske omgivelser. Den smukke Yoga-sal er rund og med udsigt over bjergene og den lille middelalderby Molyvos, se www.milelja.com. Stedet hylder den enkle græske stil, men med alle moderne bekvemmeligheder, såsom air condition, wifi osv.

Stranden nær Milelja er et af mine yndlingssteder på denne jord: der er helt fredeligt, ikke andet end vand, himmel, horisont og lyden af bølgerne. Den er dog stenet, men der er fine sandstrande lige i nærheden. Molyvos, som ligger 15 min. gang væk, er en hyggelig havneby på Lesbos’ nordøstlige spids, med udsigt til Tyrkiet. Alle husene er bygget i natursten og byen slanger sig op af bjerget, med små stejle gader på kryds og tværs. Byen er fredet, hvilket vil sige at det ikke lovligt at bygge i moderne materialer, så der er ingen store hoteller eller discoteker. Molyvos har i gennem mange år været et yndet rejsemål for yogaentusiaster på grund af den smukke natur, de hyggelige små cafeer og tavernaer og den varme stemning.

I løbet af de sidste år er øen blevet mere forbundet med flygtninge end med yoga – men ruterne har ændret sig og der kommer ikke flygtninge ind ved Molyvos længere, og flygtningelejren på sydøen er over 100 km væk. Desværre er turisterne også udeblevet i stor stil siden sommeren 2015, så vi støtter lokalsamfundet og de fantastiske mennesker på øen ved at blive ved med at komme. Lokalbeboerne er et særligt folkefærd – de er blevet nomineret til Nobels fredspris for deres måde at tage imod flygtningene på dengang i 2015.

 

INFORMATION

Ankomst: Torsdag d. 9. juli 2020

Afgang: Torsdag d. 16. juli 2020

Underviser: Sisse Siegumfeldt

Undervisningssprog: Dansk

 

Tilmelding

For mere info: info@blaahimmelyoga.dk

Tilmelding sker ved indbetaling af depositum kr. 2000,-

til reg. 8125 konto. 1250051898 eller på betalingsknappen herunder. Depositum tilbagebetales ikke ved afmelding fra deltagers side. Restbetalingen sker d. 29. maj (Men man kan stadig tilmelde sig efter denne dato, hvis der er pladser). Ved afmelding efter 29. maj tilbagebetales beløbet ikke. Prisen kan ændre sig, men den pris du har tilmeldt dig til gælder uanset hvad.

 

Milelja Retreat Center

Værelse er incl. stor, lækker morgenbuffet hver dag og to gange fælles aftensmad på Milelja, samt brug af alle faciliteter: pool, spabad osv. Man kan som enkeltperson ønske delt værelse, men kommer der ikke andre deltagere der vil dele, betaler man for enkeltværelse. Vi er de eneste på Milelja, og der er et begrænset antal værelser i hver kategori. Man kan ikke bo andre steder i byen og deltage på retreat på Milelja.

 

Flyrejse

Vi flyver direkte med Thomas Cook Airlines fra Kastrup kl. 7.55, det tager ca. 3 timer

 

PRISER

Direkte fly incl. baggage og mad på flyet.

Transfer i bus fra lufthavnen til Milelja.

Logi på Milelja Retreat Center incl.

Brunch hver dag og 2 x Aftensmad i løbet af ugen.

Undervisning, ca. 25 timers yoga og meditation med Sisse Siegumfeldt

Kategori A Stort, dejligt værelse med terrasse med delvis havudsigt og eget bad, eller: Stort, dejligt værelse med stor balkon, havudsigt og bad delt med andet rum.

Dobbelt, pr. person:          9.000,-

Enkelt:                                 10.100,-

 

Kategori B  Stort værelse med delt bad med indirekte adgang til terrasse.

Dobbelt, pr. person:          8.600,-

Enkelt:                                 9.600,-

 

Kategori C Supercharmerende enkeltstående hus, der ligner en cirkusvogn (men lækker), eget køkken og bad.

Dobbelt, pr. person:         9.600,-

Enkelt, pr. person:            10.700,-

 

Kategori D 40 m2 lejlighed med terrasse, bad og køkken

Triple, pr. person:             9.000,-

Dobbelt, pr. person:         10.000,-

Enkelt, pr. person:            11.300,-

 

Kategori E Meget luxuriøs lejlighed på 36m2 + 45m2 terrasse på toppen af Milelja. Helt nybygget, med designmøbler og fantastisk udsigt.

Dobbelt, pr. person:         11.300,-

Enkelt, pr. person:             13.400,-

 

Mere info og tilmelding: https://www.blaahimmelyoga.dk/retreats/graekenland/

 

__________________________

Sisse Siegumfeldt, Yogalærer
mail: info@blaahimmelyoga.dk
http://www.blaahimmelyoga.dk
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Yoga-retreat i Grækenland på Milelja Retreat Center med Sisse Siegumfeldt Blå himmel Yoga