Yogaretreat i Grækenland 2018

28/06/2018 - 08:00

En uges yoga, meditation og fordybelse på den smukke græske ø Lesbos. 

Den 28. juni – 5. juli 2018

Giv slip på hverdagens krav, lad stressen blive hjemme, og giv dig selv en uge til at ånde nuet ind og mærke livsglæden boble. På yogaferie kan du gå virkelig i dybden med yoga og meditation og opleve den frihed og forandring det kan give dig.

Vi starter dagen med guidet Meditation efterfulgt af en langsom variant af Vinyasa Yoga, hvor bevægelserne er kædet sammen i et flow, der varmer, styrker og smidiggør hele kroppen. Niveauet tilpasses den enkelte deltager og begyndere som øvede er velkomne. 

Tidligt på aftenen laver vi Hatha-yoga med fokus på tilstedeværelse, åndedræt, at komme helt ned i tempo og mærke hver eneste fiber i kroppen slappe af. Vi slutter af med Meditation og Afspænding. Hver dag har et tema, hentet fra yogafilosofien, og vi arbejder med tankerne bag yoga i forhold til en almindelig hverdag og som et led i en personlig udviklingsproces.

Midt på dagen er der mulighed for at gå på stranden, vandre i naturen, stirre ud over det ægæiske hav, eller nyde nuet i poolen hjemme på yogahotellet Milelja. En eftermiddag er fri, så man kan tage på en længere tur, hvis man har lyst, istedet laver vi meditativ yoga i stearinlysenes skær om aftenen.

Det er ottende år i træk at jeg afholder retreat på Milelja - der er bare perfekt. Milelja Guest House er et lækkert og hyggeligt hotel der specialiserer sig i yoga-kurser. Vi har hele stedet for os selv, der er ikke andre gæster, kun fred og ro. Der er enkelt- og dobbeltværelser, klorfri pool med vand fra stedets egen mineralske kilde, varm jacuzzi, wellness-spa, god massage, en overdådig morgenmadsbuffet og fantastiske omgivelser. Den smukke Yoga-sal er rund og med udsigt over bjergene og den lille middelalderby Molyvos, se www.milelja.com 

Læs mere om grækenlandsretreaten på Blå himmel YOGAs hjemmeside: https://www.blaahimmelyoga.dk/retreats/graekenland/

__________________________

Sisse Siegumfeldt, Yogalærer
mail: info@blaahimmelyoga.dk
http://www.blaahimmelyoga.dk
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
En uges yoga, meditation og fordybelse på den smukke græske ø Lesbos.