Yoga Rejser Mindfulness Retreat - Wise On Life

Yoga-pilatesferie til bedste familievenlige pris. Med Heidi Myhre. Årligt uge 22, 23 og 40 i Sivota, Grækenland

30/09/2024 - 00:00

Forkæl dig selv med træning og afslapning i efterårsferien. Tag din familie eller ven med eller kom solo til Grækenland til bedste familievenlige pris

Vi er glade for fremover årligt at kunne tilbyde wiseonlife's kvalitets yoga-pilatesferie til skønne Sivota på det lokale græske fastland med den dygtige og meget afholdte yoga-, pilatesunderviser og fysioterapeut Heidi Myhre. 

Mange yogarejser er individuelle - men ideen med denne yoga-pilatesferie er at det skal være muligt at tage dem med som du har lyst til at dele din ferie med uanset om de ønsker træningsprogrammet eller ej.

Rejsen er til dig som bare har lyst til at hygge dig; slappe af, læse en god bog, gå ture ved havet, svømme i poolen og i det krystalklare hav og at træne Pilates og Yoga morgen og sen eftermiddag. Med masser af fritid til det som du, eller I, selv har lyst til, er det en perfekt kombination til at få trænet og slappet godt af.

Læs meget mere og tilmeld dig her

Familievenlig Yogarejse til lav pris. Grækenland, se wiseonlife.dk

Heidi Myhre underviser på Yoga-Pilatesferie i Grækenland med wiseonlife.dk Heidi Myhre er både fysioterapeut, yoga- og pilatesunderviser og kropsterapeut. Vi er meget taknemmelige for at have Heidi som fast underviser i Sivota årligt uge 22, 23 og uge 40/41 i Sivota.

 

__________________________

Besøg Wise On Life ved ved at klikke her: Rejser, Retreats og  livsstil 
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Yoga-pilatesferie til familievenlig pris. Årligt uge 22, 23 og 40 i Sivota, Grækenland