Yogainstruktøruddannelse med Sisse Siegumfeldt og Louise Bruun: Info-møde

09/10/2019 - 17:30

Yogainstruktør-uddannelse med fokus på intelligent mad og bevægelse

9 moduler a 2 dage hver i 2019/2020 - opstart 17.11. (135 undervisningstimer samt ca. 25 timers forberedelse)

I samarbejde med ernæringsekspert Louise Bruun udbyder jeg nu Yogainstruktør-uddannelse med fokus på intelligent mad og bevægelse. Ud fra et hiolistisk syn på det hele menneske vil vi ruste dig til et sundere liv, både for sig selv og dine klienter

Tilmeld dig infomødet onsdag den 9/10 

På infomødet vil Louise og jeg fortælle mere om indholdet og opbygningen af uddannelsen.

Formålet med uddannelsen til Yogainstruktør med fokus på intelligent mad og bevægelse er, at du får værktøjerne til at skabe et bedre fundament for et stærkt helbred i fysisk og psykisk balance, for både dig selv og dine eventuelle klienter/elever. På basis af vores årelange erfaring, har vi skabt en velfunderet teoretisk uddannelse baseret på den nyeste viden indenfor bevægelse og sundhed, så det passer til en nutidig livsstil.

Hvem bliver jeg undervist af?

Du vil blive undervist af Louise Bruun og Sisse Siegumfeldt, som begge er meget passionerede undervisere og har særlig forkærlighed for yoga og mad, som helbredende middel, samt et fantastisk hold af gæsteundervisere.

Hvilke værktøjer vil jeg få?

På uddannelsen giver vi dig konkrete værktøjer at arbejde med. Vores udgangspunkt er den fysiske krop og vores helbred. Vi er optaget af den indre sundhed, og med en holistisk tilgang til den selvhelbredende krop, arbejder vi os igennem fordøjelsen, hormonerne, søvn, åndedræt, fysioneurologi, inflammationer og hvordan det enkelte organ kan styrkes. Ved at arbejde sådan har vi erfaret, at du kan opnå en afbalanceret fysisk og mental tilstand.

Hvad kan yoga?

Yoga er en stresshåndteringsteknik der gennem bevidst, detaljeret arbejde med kroppen kan styrke sindet. Du kan opleve at blive roligere og mere klar i hovedet, og du giver dit nervesystem grundstenene til at blive mere modstandsdygtigt over for stress. Yderligere kan du opleve, at din krop retter sig ud, bliver stærkere og smidigere.

…kombineret med mad!

I kombination med maden, når du langt!

Maden er et fantastisk værktøj til helbredelse og nydelse og med få ændringer, kan du gøre en kæmpe forskel for dig selv og dem du arbejder med.

Hvad lærer du?

At arbejde med krop og sind og styrke det igennem intelligent mad og bevægelse

At forstå din egen krops signaler og hvordan du skal reagere på dem. Med dig selv som udgangspunkt lærer du hermed at hjælpe andre til større forståelse

At opbygge yogaundervisning til den enkelte og til grupper

At målrette en terapeutisk praksis til den enkelte klient

At arbejde med mad og urter og forstå hvordan det kan støtte op omkring den intelligente bevægelse

At opnå mental balance

At arbejde opbyggende og styrkende med den enkelte klients udfordringer som f.eks. stress, fordøjelse, hormoner og søvn

Uddannelsen er både praktisk og teoretisk, og giver dig alle de bedste værktøjer til at kunne arbejde med fysisk og mental balance hos dine klienter.

Tilmelding til infomøde

Kom med til infomøde, som afholdes på Stokkerup, Strandvejen 724, 2930 Klampenborg onsdag den 9/10 kl. 17.30-19.00.

På infomødet vil Louise og Sisse fortælle om uddannelsen og hvad du kan bruge den til. Der vil være rig mulighed for at stille spørgsmål til uddannelsen.

__________________________

Sisse Siegumfeldt, Yogalærer
mail: info@blaahimmelyoga.dk
http://www.blaahimmelyoga.dk
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Bliv yogalærer med fokus på intelligent mad.