Yoga for sportsfolk - brug yoga i forbindelse med din træning

11/09/2016 - 13:00

Søndag d. 11. september, kl. 13.00-15.30

Yoga for sportsfolk

 Med Sisse Jensen Dall

Yoga (Bowspring) for sportsfolk henvender sig til dig som er nysgerrig omkring hvordan, du kan bruge yoga i forbindelse med din træning. Det er sådan set ligegyldigt, om du løber, løfter vægter, svinger med kettle bells, svømmer, spiller fodbold eller tennis. Alle kan bruge redskaberne fra yoga til at optimere sin krop og sit sind.

I løbet af workshoppen vil vi kigge på hvordan, vi kan optimere vores krop og sind, til at blive bedre sportsudøvere og hvordan du kan bruge yoga til at supplere din øvrige træning.

I yoga for sportsfolk vil vi arbejde med en speciel form for yoga/bevægelse som hedder Bowspring og arbejde med, at få adgang til de dele af kroppen, som kan give os en stærk og stabil krop uden skader og kigge på bevægelse som skaber lethed og plads i krop og sind. Vi vil arbejde ud fra at hele kroppen hænger sammen som helhed, for at på sigt skabe optimal bevægelse. Vi vil også kigge på vejrtrækning, fokus og restitution i forhold til træning.

Workshoppen egner sig for nybegyndere såvel som øvede yogier, da det meste vil være nyt for de fleste. Workshoppen passer det også til dig, som føler at du er ’for stiv til yoga’.

Efter workshoppen, vil det være muligt at købe Sisses bog ’Yoga for Sportsfolk’ (Gyldendal), med 10 procents rabat.

Sisse Dall er yogalærer/bevægelsescoach for sportsfolk og underviser blandt andet FCK's første hold i yoga. Læs mere om Sisse på www.blaahimmelyoga.dk under fanebladet Lærere

TID: Søndag d. 11. september 2016, kl 13.00-15.30

PRIS: 250,- eller tre klip. 

STED: Blå himmel yoga, Strandboulevarden 75, 2100 København Ø

Tilmelding klik her

__________________________

Sisse Siegumfeldt, Yogalærer
mail: info@blaahimmelyoga.dk
http://www.blaahimmelyoga.dk
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Yoga for sportsfolk - brug yoga i forbindelse med din træning, blå himmel yoga østerbro sisse dall