Yoga Spa Retreat Budapest

19/10/2017 - 16:00

Tag med på et Yoga Spa Retreat i hjertet af Budapest sammen med yogalærer Majbriitt Cristel Kiss. Vi bor på den unikke grønne Margrethe ø med udsigt over Donaufloden. Her er der perfekt mulighed for at trække sig tilbage og genoplade.

Gå ikke glip af en forlænget weekend (torsdag - mandag) med denne magiske kombination af yoga og kurbade i én af Europas smukkeste hovedstæder. 

Kom ned i gear og tag på en indre og ydre rejse med selvforkælelse, fordybelse og udrensning. Budapest kaldes kurbyernes by og det særlige ved retreatet er, at vi bor på en frodig ø, som symboliserer fred og ro samtidig med, at vi bor midt i hovedstaden. Øen indbyder til lange gåture i de hyggelige parker. Hvis vejret er til det, laver vi yoga i parken under de gamle majestætiske træer og på hotellets fredfulde terrasse med udsigt til Donau, parken og bjergene. 

Det anbefales, at du bliver det meste af tiden på hotellet, går nogle lange ture på Margrethe øen og bruger tiden på at restituere, fordybe dig og forkæle dig selv.

Med teknikker fra Hatha Yoga, Emotional Yoga, Vinyasa Yoga og Yin Yoga, stilner vi sindet og går hjertets vej. Hatha yoga er den røde tråd gennem hele kurset i kombination med hjerteåbnende samtaler. 

Derudover booster termalbadene kroppen med en masse mineraler, der tilfører healing indefra, ny energi og velvære.

Gør noget ekstraordinært for dig selv, så du kan være noget for andre!

Vælg imellem flere datoer i 2017 og se priser på www.majbrittkiss.com

__________________________

Majbritt Cristel Kiss, Yogalærer, Shadow Coach & Facilitator
www.majbrittkiss.com
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Selvforkælelse og fordybelse med yoga og spa