Kursusferie DK Marianne Dümen

Yoga Retreat med Meditation, Kursusferie, Middelhavet

Blog forfatter

Yoga Retreat med meditation og vandgymnastik.

Yoga Cruise er for mindre grupper på mellem 10 og 14 deltagere. På den måde er der de bedste vilkår for at give fyldestgørende instruktion i yogaprogrammet, til alle deltagerne. Det betyder også, at der ingen forudsætninger er for deltagelse, andet end lysten til at lære at lave yoga, samtidigt med at der er udfordringer nok, til dem som kan i forvejen. 

Hele konceptet med at lave yoga på en båd, lægger op til en ferie, hvor nøgleordene er afspænding, afstressning og forkælelse. Der er masser af tid til at nyde solen, vandet og den vidunderlige natur, og maden om bord er fantastisk. Sund, nærende, absolut lækker og tilberedet med de friskeste råvarer.

Det er en sundhedsuge under solen og stjernerne, og der vil være mange tilbud på mental og fysisk motion i ugens løb. En ekstra lækker ting er wellness-dagene, hvor vi får en massør om bord, og alle deltagere får mulighed for en dejlig afspændingsmassage.

Det sejlende yoga retreat har udgangs fra enten den græske ø Rhodos eller fra havnebyen Marmaris, på den tyrkiske sydvestskyst.

 

 

__________________________

Mange venlige hilsner

Kursusferie DK
v/Marianne Dümen
www.kursusferie.dk
Rejsearrangør og EFT psykoterapeut

Relaterede artikler efter område


Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Yoga Retreat med Meditation, Kursusferie, Middelhavet