Meditationslærer Svend Trier

Yoga og meditation - Intensivt dagskursus d.4.12 Kbh.

04/12/2016 - 10:30

Nuets yoga - en intensiv dag med yoga og meditation med to erfarne lærere søndag den 4.12. i Kbh

”I nærværets lys vil forvandlingen finde sted”. - Svend Trier

Vi veksler mellem guidede meditationer, dialog og drøftelse af erfaringer samt enkle fysiske yoga- og åndedrætsøvelser, som styrker forbindelsen mellem sjæl og legeme og øger strømmen af prana/livsenergi i kroppen. Hvad enten du er nybegynder eller mere erfaren udøver af meditation og yoga, kan du forvente at opleve en fordybelse og fornyelse i din meditations- og yoga-praksis og en større klarhed, energi og indre ro i hverdagen efter kurset. 

Undervisere: 

Yogalærer Sussie Jensen, som har over 10 års erfaring som yogalærer og er underviser på Dansk Yogas læreruddannelse. Har udgivet 3 CD´er med yoga. 

Svend Trier, erfaren meditationslærer og forfatter til bøgerne ”Meditation - en rejse tilbage til dig selv” og ”Vær dit eget lys”. 

Tid, sted og pris: Søndag den 4. december kl. 10.30 – 17.30 – med 1½ times frokostpause og kortere tepauser formiddag og eftermiddag.

Pris: 850 kr. ved tilmelding/betaling inden den 1.11. Herefter: 1050 kr.  Du bedes selv medbringe frokost madpakke, eller du kan vælge at spise ude i byen i frokostpausen.

Tilmelding: Send en mail til info@quantumseminars.dk 

 

__________________________

Svend Trier, meditationslærer, forfatter, arrangør af internationale gæstelærere 
Se mere på www.quantumseminars.dk
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Yoga og meditation kursus - en intensiv dag i Kbh. Læs mere