Yoga mod hovedpine og nakkespændinger med Ditte Parby

13/09/2020 - 13:00

Søndag d. 13. september kl. 13.00-15.30

Med Ditte Parby

En nærende yogaworkshop med Ditte Parby, hvor du vil blive introduceret til en række vidunderlige og magiske afspændende stillinger og bevægelser for hoved, nakke og skuldre.

Årsagerne til hovedpiner og nakkespændinger kan være utallige. Men faktum er, at alt for mange mennesker døjer med smerter, ømhed, anspændthed og stram energi omkring hoved, nakke og skulderområdet. Særligt når hovedet er fuld af tanker, ideer, projekter og hvirvelvinde, og kontakten til kroppens sanselighed måske ikke er så god.

Når muskler, bindevæv og nervesystem i området omkring hoved og nakke afspændes og åndedrættet falder til ro, så begynder vores stressrespons i hele kroppen at regulere sig, tankestrømmene lægger sig, og en ny oplevelse af lethed og frihed i og omkring hovedet begynder måske at se dagens lys.

Øvelserne på workshoppen er enkle, så du nemt kan få dem indført i din dagligdag. Både for at forhindre smerter og ømhed, men også når hovedpinen allerede niver og tynger, og du har brug for lindring.

Du kan deltage uanset, om du har kendskab til yoga eller ej. Ditte Parby er en erfaren, kærlig og omsorgsfuld yogalærer, og hun er senest certificeret yogalærer i yoga mod stress.

Læs mere om Ditte Parby

TID: Søndag d. 13. september, kl 13.00-15.30

PRIS: 300,- kr.

TILMELDING: Yoga mod hovedpine og nakkespændinger hos Blå Himmel Yoga

 

Ditte Parby

__________________________

Sisse Siegumfeldt, Yogalærer
mail: info@blaahimmelyoga.dk
http://www.blaahimmelyoga.dk
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Yoga mod hovedpine og nakkespændinger med Ditte Parby d. 13.9, Blå Himmel Yoga på Østerbro