Psykolog Yasmin M. Rajput - Forebyggelse frem for behandling

Yoga med fokus på hjertet ved Yasmin & Anne Christine - København

19/02/2017 - 13:00

“The privilege of a lifetime is to become who you truly are” – C.G. Jung

Har du et ønske om at sætte krop, sind og sjæl i bevægelse på én og samme tid? Så brug et par timer søndag d. 19. februar med at forkæle og pleje dig selv med en skøn, terapeutisk og meditativ yoga. Vi vil guide dig igennem et flow af solhilsner, som varmer din krop godt igennem og forbereder dig til de efterfølgende yogastillinger. Vi vil desuden guide dig igennem en meditation samt en afsluttende afspænding. Dagens fokus er hjertet – at åbne hjertet op for mere kærlighed og medfølelse for dig selv.

Om du er ny til yoga eller en mere erfaren udøver er underordnet. Du er velkommen – præcis som du er. Undervisningen foregår på et niveau, hvor alle kan være med.

 

Hvornår: Søndag d. 19. februar 2017 kl. 13 – 15

Hvor: YogaKroghen, Kroghsgade 3, København Ø

Pris: 100 kr. Prisen er inkl. te og frugt/sunde snacks.

Tilmelding: Send en sms til Anne Christine på 60 17 31 63 eller en mail på chrisba85@gmail.com Tilmeldingsfrist er d. 16. februar.

 

Kærlig hilsen Yasmin Rajput og Anne Christine Baunerhøj

 

Om underviserne:

Yasmin er uddannet yin yogalærer, og Anne Christine er uddannet hatha- og vinyasa yogalærer. Vi har desuden begge uddannelser indenfor mindfulness. Vi har stor erfaring i at undervise i yoga, og elsker at dele vores passion for yoga med andre.

Foruden at stå på yoga måtten, arbejder Yasmin til dagligt som psykolog og instruktør i meditationsprogrammet "Åben og Rolig" hos stress klinikken på Sundhedshus Nørrebro. Anne Christine er ud over yogalærer uddannet skolelærer og har en kandidat i filosofi.

 

 

__________________________
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Yoga med fokus på hjertet ved Yasmin & Anne Christine - København