Mindfulness kurser og coaching

Yoga kun for mænd i Risskov ved Aarhus

14/05/2019 - 19:30

Har du en hektisk hverdag med meget at tænke på, oplever du symptomer på stress, døjer du med fysiske skavanker, eller har du blot lyst til at gøre noget lækkert for dig selv.

Så træd ind i et rum, hvor du kan fordybe dig i en afslappende og nærværende tilstand. Dit rum, hvor du ikke skal forholde dig til daglige pligter og gøremål, men kan drage omsorg for dig selv og lade op.

Kom med på forløbet med mande-yoga, hvor vi igennem 4 tirsdage arbejder med mindfulde yogastræk, bevidste vejrtrækninger og afspændende meditationer.

Igennem øvelserne kan du blandt andet opleve en indre ro, en større kropsbevidsthed, beroligelse af nervesystemet, som får sindet til at slappe af samt opleve både mentalt og fysisk velvære.

Alle 6 tirsdage til kr. 745,-. Fra tirsdag, den 14. maj 2019 kl. 19.30 - 21.00.

Alt yogaudstyr og lækre tæpper forefindes i lokalet, så det kræver blot du kommer i bevægeligt tøj.

Undervisningen foregår i skønne lokaler hos Yourhouse by Yourchoices, Rolighedsvej 45, 8240 Risskov.

Linie 12 holder lige ved døren, der er gratis parkering ved huset, og det tager kun 10 minutter på cykel langs vandet fra Aarhus C.

Ønsker du at deltage, skal du sende en mail på cs@yourchoices.dk. Skriv dit navn, adresse, telefonummer samt e-mail. Jeg bekræfter din tilmelding med en faktura. Når du har indbetalt beløbet, er du tilmeldt.

Jeg glæder mig til at være sammen med dig.

__________________________

Mange kærlige hilsner
Charlotte Højgaard Siepmann, Yourchoices
http://yourchoices.dk/
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Yoga