Yoga for en bedre søvn med Ditte Parby

01/11/2020 - 13:00

Søndag d. 1. november kl. 13.00-15.30

Med Ditte Parby

Vi gentager succesen med Dittes sov-godt-workshop.

Næsten alle har prøvet at ligge i sin seng lysvågen, mens uret tikker, og morgengryet nærmer sig. Det er helt normalt at opleve en gang imellem, særligt hvis der er mange tanker i sindet – glade som triste. Yogaen kan være din redning og en vej ud af det “søvnløse mareridt”.

På denne workshop vil du blive introduceret til yogastillinger, åndedrætsteknikker og visualiseringsøvelser, som beroliger nervesystemet, hjælper dig til at falde til ro og som tilmed kan forbedre kvaliteten af din søvn.

Uanset om du oplever søvnløshed ofte eller blot en gang imellem, så ved du, hvor frustrerende en fornemmelse det kan være. Søvnløshed udfordrer vores mentale og fysiske sundhed og kan give anledning til bekymring og endnu mere uro i krop og sind – og så starter en ond cirkel. Derfor er det guld værd at kende til behagelige, skønne yoga-teknikker, som du kan ty til, når uroen kommer, og søvnen lader vente på sig. Mange af de øvelser vi kommer til at gennemgå på workshoppen kan endda udføres i sengen.

Du vil forlade workshoppen med en ny forståelse for, hvad det kan være, der forhindrer en god søvn hos dig; hvad du kan gøre i din dagligdag for at sove roligere om natten; og du vil gå afspændt hjem med en behagelig ro i krop og sind.

Ditte Parby er erfaren yogalærer gennem flere år og er tilmed uddannet sundhedscoach fra Pro Academy. Ditte har tidligere udviklet og afviklet forløb mod stress i såvel forskellige yogastudier, i private hjem og på arbejdspladser.

Læs mere om Ditte Parby

TID: Søndag d. 1. november, kl. 13.00-15.30

PRIS: 300,- kr.

TILMELDING: Yoga for en bedre søvn hos Blå Himmel Yoga

 

Ditte Parby

__________________________

Sisse Siegumfeldt, Yogalærer
mail: info@blaahimmelyoga.dk
http://www.blaahimmelyoga.dk
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Yoga for en bedre søvn med Ditte Parby d. 1.11, Blå Himmel Yoga på Østerbro