Yoga & Detox i Granada, Andalusien

20/05/2018 - 11:11

Tag med Yogalærer Majbritt Cristel Kiss på et 6 dages Yoga & Detox Retreat i Granada, Andalusien. Gør noget ekstraordinært for dig selv inden sommeren sætter ind i maj måned. Vi skal fokusere på, at du kommer helt ned i gear, får renset ud og mærket dig selv. Det gør vi med daglig emotional yoga og lækker vegansk mad tilberedt af vores dygtige erfarne kok Henrik, som bruger de bedste råvarer, overvejende økologisk og lokalt med inspiration fra både middelhavsregionen og det nordiske køkken.

Yogaundervisningen foregår på det luksuriøse refugie ”Jardín de los limones” (Citronhaven), som ligger i en stor citrus- og frugtplantage omgivet af 150 år gamle oliventræer og med udsigt over bjergene. Vi bor på enten selve refugiet eller i det charmerende hus, El Limón, som ligger 2 km. fra hinanden (indlogeringen foregår efter først til mølle-princippet). 
Inkluderet er yogaundervisning, alle måltider, fly t/r., overnatning på dobbeltværelse, kørsel t/r til de arabiske bade i Granada, transport t/r fra lufthavnen og mellem de to huse. Husene er ejet af musiker parret Henrik Vilain fra Danmark og Ingo Schauser fra Spanien/Tyskland. Læs mere om Garden of Lemons.

Yoga stimulerer fysisk dine muskler, sener, bindevæv og indre organer til at afgive affaldstoffer og øvelserne giver kroppen et forfriskende indre brusebad. Lever og nyre bliver masseret indefra og frigør åndedrættet, så du ånder i bund og øger åndedrættets udrensende funktion. Udrensningen gavner stofskiftet og fordøjelsen, og huden kommer til at stråle. Yoga virker derfor stimulerende og befriende på krop og sind. Du vil blive præsenteret for forskellige vejrtrækningsøvelser, visualiseringer og meditationer, for at åbne hjertet og få bedre kontakt til følelsernes sprog. På et dybere plan løsner yoga gamle blokeringer og gør dig i stand til at give slip på det, du ikke længere har brug for.

I kombinationen med plantebaseret kost er du sikker på en dyb udrensende effekt. Når du ernærer dig med plantebaseret vegansk kost, så stiger kroppens forbrænding og udrensningsprocessen sættes i gang. Det vil sige, at du hjælper kroppen med at skille sig af med ophobede affaldsstoffer og skabe en bedre syre-base balance, forbedre fordøjelsen, afhjælpe evt. sygdom og hjælpe kroppens evne til at kunne opretholde en optimal sundhed i dagligdagen.

Emotioner er bølger, der kommer og går. På latinsk betyder emotion at bevæge. Det er energi i bevægelse og følelsesmæssig energi er skabende energi. Alle ærlige følelser er positive. Vi mennesker har tendens til at holde fast, så de her foranderlige følelser lige pludselig bliver en permanent kronisk tilstand, vi ikke kan give slip på. Emotional yoga lærer os at møde følelserne direkte. 

Øvelserne er blide vinaysa flow, hvor bevægelserne er synkroniseret med åndedrættet. Det kan føles som en dans med følelser. Et flydende feminint flow, hvor vi åbner op og gør os modtagelige. En tilstand af at tillade alle ydre og indre sensationer. Emotional yoga er en strategi til at forvandle og helbrede følelser, krop og sind. Det er den egentlige grund til at praktisere yoga. At vække begejstringen i alle de dele. 

Pris samlet pakkerejse ca. 9650 kr - 10.650 kr 

(afhænger af bookings tidspunkt) 

Kan bookes hos Majbritts samarbejdspartner Viavana her

 

__________________________

Majbritt Cristel Kiss, Yogalærer, Shadow Coach & Facilitator
www.majbrittkiss.com
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Yoga og detox i Granada, Andalusien, Spanien