Yin Yoga, Visdomshistorier og Yoga Nidra

29/02/2020 - 14:00

En eftermiddag, der indbyder til genopladning af både krop og sjæl.

På denne workshop kombineres Yin Yogaens dybe, blide stræk med historier fra blandt andet buddhistisk og indisk tradition, afvekslende med stilhed. Til sidst oplever du den guidede dybdeafspænding Yoga Nidra.

Eftermiddagen starter med en kort opvarmning med blid Hatha Yoga og fokus på at lande i kroppen. Derefter en lang, lækker Yin Yoga klasse, hvor du arbejder med dit bindevæv gennem yogastillinger der holdes i 4-7 minutter. Yin Yoga er en forholdsvis ny måde at arbejde med de kendte yogastillinger på, hvor vi inddrager viden fra Traditional Chinese Medicine og ser på hvordan meridianbanerne og bindevæv påvirkes.

Mens kroppen lige så stille og slipper sine spændinger, fortæller Arenze visdomshistorier fra forskellige traditioner, udvalgt til at passe til netop de yogastillinger, der er på programmet. (Lyder det lidt mystisk? Det betyder blot at når du fx arbejder med en stilling, der påvirker hjertet, suppleres der med en historie der har hjertet som tema). Ofte er det netop, mens kroppen laver yoga eller noget andet at vi får de bedste ideer – og her støtter de små fortællinger sindets arbejde. Der vil også være tid til stilhed og refleksion.

Til sidst ligger du til den allerbedste dessert: en guidet halv times Yoga Nidra, som efter sigende svarer til 4 timers søvn. Arenze har mange års erfaring i at skabe og guide Yoga Nidra, og kan få selv den mest stressede til at falde til ro med sin varme, blide stemme.

Du kan deltage uanset om du har prøvet Yin Yoga eller yoga i det hele taget før: der vil altid være en variation af stillingerne, som passer til din krop.

Workshoppen undervises af Arenze Fischer, som har været yogalærer siden 2002 og udover sine langt over 1000 timer yogalæreruddannelser også er antropolog og fortæller. Hos Blå Himmel underviser hun gravide, efterfødselshold og børneyoga.

TID: Lørdag 29. februar kl 14.00-16.30

PRIS: 300,- kr. eller 4 klip

STED: Blå himmel Yoga, Strandboulevarden 75, 2100 København Ø

TILMELDING: https://www.blaahimmelyoga.dk/en/vare/yin-yoga-visdomshistorier-og-yoga-nidra-med-arenze-fischer-d-29-2-2/

 

__________________________

Sisse Siegumfeldt, Yogalærer
mail: info@blaahimmelyoga.dk
http://www.blaahimmelyoga.dk
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Yin Yoga, Visdomshistorier og Yoga Nidra med Arenze Fischer Blå himmel Yoga