Yin yoga i Roskilde - sommer

12/05/2016 - 18:15

Den direkte vej til god nattesøvn og genopladning af livsenergi.

Da al forandring sker gennem kroppen, vil denne blide og meditative yin yoga, hjælpe dig til at bløde “kroppen” op.

Yin yoga er beroligende og afstressende for nervesystemet og forbedrer energiflowet i krop og sind. Yin yogaen er en fordybelse i kroppen, hvor hver øvelse varer i flere minutter – og hvor kroppen giver sig hen til tyngdekraften i de lange stræk. I yin yoga er der fokus på indre ro og bindevævet, – der arbejdes i dybden, hvor skader slippes, stivhed i ryg og kroppen forsvinder, hovedpinen bliver mere sjælden og træthed vendes til ny energi.

Yin yoga er den direkte vej til velvære, god nattesøvn, mentalt overskud samt følelsen af indre ro. Det er øvelser, hvor alle kan være med. Kombinationen med afspænding, meditative øvelser og vejrtrækningsøvelser giver afslapning og genopladning af livsenergi på et meget dybt plan.

Der undervises i perioden til og med uge 24 på torsdage kl. 18.15 – 19.45 på adressen Bondetinget 16 i stuen, 4000 Roskilde. 

Tilmelding:

Du tilmelder dig på info@mindmentor.dk eller sms til 2881 2700. Oplys om navn, telefonnummer og hvilke datoer du tilmelder dig.

5 X Yin yoga koster 575,-

Læs mere her

Jeg glæder mig til at møde dig

Kærlig hilsen

Lene Kirk

www.mindmentor.dk

__________________________

Lene Kirk, Coach og psykoterapeut, med speciale i livsenergi og naturterapi, mindfulness instruktør & Yin Yoga lærer. Passion indenfor naturens elementer
Læs mere her: www.mindmentor.dk
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Yin yoga er den direkte vej til velvære, god nattesøvn, mentalt overskud samt følelsen af indre ro.