Thetahealing Helle Brinch

Workshop: Raise Your Vibration - Frederiksberg

16/08/2022 - 17:30
Det er blevet populært at tale om at løfte vores “vibration”, da vi ved, at det er herfra vi kan tiltrække og skabe det liv vi ønsker. Men for at gøre det, må vi forløse den frygt og de gamle overbevisninger, der holder os fast i den gamle energi.
Alle udfordringer – psykiske såvel som fysiske bunder i frygt. En frygt der påvirker dit nervesystem, så du skaber stress i dit liv og bliver fastlåst i gamle mønstre  som hindrer dig i at leve det liv du ønsker.
Derfor er det vigtigt at kunne finde sin grundlæggende frygt - og ikke mindst - de overbevisninger, der holder dig fastlåst i frygten. En forløsning af de overbevisninger, vil føre dig direkte til dit potentiale og den livsmission du er her for at udleve. 
På denne workshop, vil jeg lave en skøn terapeutisk meditation, inspireret af energiterapi (ThetaHealing) og hypnoterapi, hvor jeg lader dig møde denne frygt og hjælpe dig med at forløse og transformere den til kærlighed. Jeg vil lære dig om de 10 typiske former for frygt og hvordan du kan forløse disse.
Du vil desuden lære hvordan du løfter din vibration gennem sjælehentning. Og vi slutter af med nok verdens mest simple øvelse til at ændre  "spor" i hjernen og løfter din energi.
Læs mere her: https://www.hellebrinch.dk/workshop-lad-din-frygt-foere-dig-til-dit-potentiale/
 
Jeg glæder mig til at se dig.

 

Tilmelding

https://ezme.io/c/1Z/kQSn

 

 

__________________________

Helle Brinch, Psykoterapeut MpF, ThetaHealer Instruktør, Hypnoterapeut, HD A
Læs mere her: http://www.hellebrinch.dk/
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Workshop: Raise Your Vibration - Frederiksberg