Thetahealing Helle Brinch

Workshop i ThetaHealing kun 50 kr - begrænset antal pladser.

Kom med til en skøn aften i selskab med Helle Brinch, hvor du vil blive introduceret til ThetaHealingens magiske univers. 

ThetaHealing er en blanding af healing, terapi og clairvoyance, der foregår i meditative theta-hjernebølger, hvormed underbevidste overbevisninger kan identificeres og omprogrammeres. 

Vores tanker styrer vores følelser og handlinger og dermed vores selvopfattelse. Forskere mener, at ca. 70 % af vores tanker/overbevisninger er negative og skabt helt tilbage til vores tidlige barndom og at nogle endda er nedarvet fra vores forfædre (epigenetik). Disse negative overbevisninger skaber stress i vores liv som er en hovedfaktor til sygdom. Psykisk er de med til at fastholde os i vante roller samt i et lavt selvværd, der kan hindre os i at skabe det liv vi ønsker.

På denne workshop vil du lære om theta-hjernebølger, du vil lære hvordan vores overbevisninger er blevet skabt og hvordan vi kan identificere dem og ændre dem energetisk. Du vil høre om PhD Bruce Lipton's forskningsresultater, der viser at vores overbevisninger er i alle celler i vores krop og dermed har en væsentlig påvirkning på vores psyke og helbred. 

Du vil lære at muskelteste egne overbevisninger og få en smagsprøve på hvordan du selv kan ændre dem og erstatte med positive overbevisninger.

Du vil desuden få mulighed for at afprøve egne clairvoyante evner.

Foredraget er for alle der er interesserede i at kunne skabe det liv de ønsker på både det fysiske, psykiske, mentale og spirituelle niveau.

Helle Brinch har arbejdet med psykoterapi, hypnoterapi og ThetaHealing igennem de sidste 13 år og undervist ca. 200 personer i ThetaHealing. 

Tilmelding: heartacademy.dk@gmail.com
Pris: kr. 50,- der betales ved tilmelding til mobileshop: 70966 eller 
konto: 6488 0002018977 (skriv fulde navn).
Er du medlem af Tinkuy er workshoppen gratis.

Læs mere om uddannelsen & kurserne i ThetaHealing her: http://www.hellebrinch.dk/thet…/thetahealing-i-kobenhavn-18/

__________________________

Helle Brinch, Psykoterapeut MpF, ThetaHealer Instruktør, Hypnoterapeut, HD A
Læs mere her: http://www.hellebrinch.dk/

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer
Workshop i ThetaHealing kun 50 kr - begrænset antal pladser.