Intuitiv Mentor Joyann Nielsen

Unikke, håndlavede mala kæder

Blog forfatter

Malakæder med god energi

Joyann´s håndlavede mala kæderer unikke, og er indkodet med speciel energi, som matcher de sten og krystaller, som smykket er lavet af.

Når du bærer Joyann´s spirituelle smykker har du healende energi med dig gennem hele din dag. Du kan selv indkode dine smykker med de intentioner og ønsker, som du har for dit liv. Dermed forstæres dine intentioner og din energi løftes og renses.¨

Joyann har lavet malakæder siden 2016, hvor hun første gang mærkede den unikke kraft, som kommer ind i sådan en kæde med 108 krystaller. 

Der opstod en beslutning - en intuitiv fornemmelse - af at dette arbejde kaldte dybt, og deraf fulgte en intention om at være kanal for disse spirituelle redskaber, som er mere end blot yogasmykker, de er spirituelle mentorer til din hverdag. 

Siden har hun lavet mange meditationskæder, både til webshoppen og til personlige bestillinger. Du finder malakæder i mange designs, med og uden kvast. I shoppen er der tekst til hver mala, som har en personlighed, en energi, som er unik.

Vælg din mala meditationskæde med hjertet - mærk hvad der kalder på dig. Du er også meget velkommen til at skrive til Joyann, hvis du har spørgsmål om vælg af mala. 

Se alle de håndlavede malakæder i webshoppen her. 

Joyann laver også helt personligt designede mala meditationskæder

__________________________

Glade tanker fra
Joyann Nielsen
https://shiningpeople.dk

Relaterede artikler efter område


Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Smukke, håndlavede mala kæder med god energi