Psykoterapeut Lotte Palsteen

WeekendRetreat for særligt sensitive i smukke Tranekær

29/03/2019 - 15:00

Er du særligt sensitiv og længes du efter et liv med mindre stress og mere NYDELSE og tid til det, du brænder for?

Ved du godt, at din sensitivitet er en FANTASTISK ressource til at skabe det liv, du drømmer om?

Tilmeld dig retreatet, hvis du er klar til for alvor at rykke i dit liv.

 

“Det har været en skelsættende og utrolig værdifuld oplevelse for mig. Jeg har fundet ud af, at jeg ikke er så forkert, som jeg altid har troet, og det har været en enorm lettelse. At være så intenst sammen med andre sensitive har givet mig meget, og alle øvelser, snakke, oplæg og stille stunder har været det hele værd.

Lotte skaber en tryg og behagelig atmosfære, og man har tillid til hende på alle måder. At hun selv er sensitiv har gjort en stor forskel”.

Marie, Cand.ling.merc.


“Det var vidunderligt at komme væk og have tid til fordybelse og ro i smukke omgivelser og med dejlig mad. Lotte er et varmt, smukt og indsigtsfuldt menneske. Hun er en inspirerende underviser med et øje for hver deltager. Jeg følte mig MEGET tryg”.

Tine, Pædagog og lærerstuderende.


“Det har været en fantastisk god oplevelse. Meget lærerigt og spændende. Her kunne jeg virkelig være mig selv -og det var rart at mærke, at jeg ikke er alene om at føle mig anderledes, fordi jeg hurtigt bliver overstimuleret.”

Lotte, du er helt igennem fantastisk til dit arbejde. Det er så tydeligt at mærke, at du brænder for at hjælpe os til at få det bedre med os selv. Du er dejlig varm, omsorgsfuld og empatisk -og ikke mindst autentisk, hvilket betyder rigtig meget for mig.”

Elena, Clinical Trial Administrator.


“Det har været en utrolig stor oplevelse at møde andre mennesker med det samme karaktertræk, som jeg selv, samt en stor befrielse, at man ikke er ene om at have det sådan. Rammerne var også fantastiske, beliggende i fredelige og rolige omgivelser på Langeland.

Jeg kan varmt anbefale andre særligt sensitive at rykke en weekend ud af kalenderen og bruge den på et retreat sammen med Lotte.”

Jens, Tømrer


 

Retreatet er for dig, som

 

 • godt ved, du er særligt sensitiv men har svært ved at acceptere din sensitive side og har alt for høje forventninger til, hvad du skal kunne klare.

 

 • måske har mærket stresssymptomer som f.eks. hjertebanken, spændingshovedpine, smerter i kroppen, træthed, søvnbesvær, rastløshed, uro, problemer med at fokusere, distræthed etc

 

 • ofte føler dig HYPER sensitiv og meget hurtigt bliver overstimuleret, irritabel, pirrelig og ked af det.

 

 • føler dig utilstrækkelig, fordi du ikke synes, du lever op til dine forventninger.

 

 • synes du har så meget at være taknemmelig for, men indeni er du ikke RIGTIG glad. Du længes efter noget andet.  Måske ved du, hvad det er. Måske gør du ikke.

 

 • ville ønske, du havde modet til at gå efter din drøm eller leve dit liv på en anden måde, men du ved ikke hvordan.

 

Hvad får du ud af retreatet?

 

 • Du får konkrete redskaber til at skabe mere balance i dit liv, så du i stedet for at bekæmpe din sensitivitet, kan vende den til en fantastisk ressource.

 

 • Du bliver guidet i at få kontakt til din intuition, så du bedre kan mærke, hvad der er sandt for dig at gøre og i højere grad kan leve dit liv i overensstemmelse med din sensitivitet og din sjæl.

 

 • Nogle af dine blokeringer og uhensigtsmæssige mønstre er blevet afdækket og indre processer er sat i gang.

 

 • Du vil opleve mere indre ro samtidig med, at du mærker din styrke. Det vil være mere tydeligt for dig, hvad du konkret skal have handlet på for at komme tættere på din drøm.

 

Hvordan foregår retreatet?

 

Du vil få undervisning i, hvordan du finder frem til DIT særlige potentiale og de blokeringer, som ligger i vejen for, at du kan udfolde det.  Du vil blive guidet både mentalt og kropsligt og opnå mere flow og kontakt til din intuition.

Mange af os lever ud fra vores hoved og lader os styre af frygt og begrænsende overbevisninger, som vi har med os. Du vil opdage, at når du får mere kontakt til dit hjerte og din intuition, er det en fantastisk vejviser i dit liv.

Retreatet er en sammensætning af undervisning og øvelser og praktiseres ALTID i stor respekt for den enkeltes grænser.

 

Praktisk info og pris.

 

Retreatet foregår på Sukkerfabrikken i Tranekær på Langeland. Det er muligt at komme dertil med off. transport. Det begynder fredag kl.15.00, hvor du får kage og kaffe/te og indlogerer dig på værelset. Der er bad og toilet på gangen. Medbring selv sengelinned og håndklæde eller bestil det til 200,-kr

 

Retreatet slutter søndag kl. 15.00.

 

Du vil gennem weekenden få dejlig hjemmelavet vegetarisk mad, som er overvejende økologisk. Dog også med fisk. Stedet drives af Trine, som selv laver maden og gør meget ud af hyggelige rammer med levende lys, friske blomster og en rar atmosfære.

Sukkerfabrikken ligger lige ved siden af Tranekær Slot og midt i den smukkeste natur. Der er mulighed for at gå dejlige ture i skoven og ved vandet. Se mere her: https://www.facebook.com/sukkerfabrikken/

 

Prisen for denne weekend med undervisning, hjemmelavet økologisk mad og delt dobbelt værelse er: 4295,-kr

 

Der er også mulighed for enkeltværelse med et tillæg på 300,-kr.

 

Se billeder her: http://lottepalsteen.dk/retreat-saerligt-sensitive/

 

Tilmeding og betaling: Send mail og hør, om der er plads på: info@lottepalsteen.dk eller send sms: 51763133

Skriv gerne en mail, hvor du skriver lidt om, hvorfor du har meldt dig til retreatet, og hvad du ønsker at få med dig.

Når du har betalt depositum på 1995,- kr., er du sikret en plads. Senest 14 dage før retreatet, skal du indbetale resten af beløbet.

Beløbene indbetales på: Mobilepay: 43075 eller konto: 5479-3026784

Husk at anføre dit navn.

Tilmelding er bindende.

 

Jeg glæder mig meget til at møde dig.

Kærligst

Psykoterapeut MPF

Lotte Palsteen

www.lottepalsteen.dk

__________________________

Lotte Palsteen
Psykoterapeut København, Svendborg og Odense.
https://www.lottepalsteen.dk/
Del indlæg

 • Google
 • Facebook
 • linkedin
 • twitter
Retreat for særligt sensitive, der ønsker mere indre ro og balance uden at gå på kompromis med deres drømme.