Familieopstilling og Systemisk Opstilling

Blog forfatter

Man hører jævnligt mennesker berette, at de trods terapeutiske forløb, coaching og anden form for personlig udvikling, ikke får fat i de dybere temaer i livet, så eksistentielle temaer vender tilbage og dukker op igen - måske i ny forklædning igen og igen. En anelse mindre tyngende, måske eller mindre insisterende, men alligevel det samme grundlæggende tema.

Læs mere på www.ISFO.dk 

Familieopstilling er jo ingen mirakelkur, men arbejder på en anden måde og med en anden indstilling og kan vise sig, netop at få fat i de elementer, som den almindelige terapeutiske indfaldsvinkel ikke kan eller gør. En af de væsentlige grunde er fokus på helheder og sammenhænge. Denne mere "systemiske" tilgang kan derfor være yderst virkningsfuld. Skjulte sammenhænge og komplekse forviklinger bliver synlige hermed tilgængelige i en så kaldt Opstilling. Det bliver med andre ord muligt, at bearbejde og processe meget dybe og vedholdende dynamikker.

Kurserne henvender sig til mennesker, som ønsker at afdækket disse underliggende strukturer og arbejde med indre temaer så vel som med familiedynamikken. Ved tilmelding er man garanteret mulighed for at arbejde med egen opstilling, med udgangspunkt i en tematik eller problemstilling. Som deltager er man desuden med til at støtte op hinandens processer,

 

__________________________

Liv Dhanyo Thommesen
www.humanvision.dk

Relaterede artikler efter område


Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Familieopstilling er for dig der ønsker du at afdække ubevidste strukturer og dynamikker. Læs mere