Weekend kursus København

Weekend kursus - Mentaltræning, mindfulness og YOGAMIND 

- Mærker du udbrændtheden og den manglende energi?

- Ønsker du at styrke dit selvværd

så deltag i et kursus der styrker dit selvværd, og giver ro og opmærksomhed på dit nærvær.

Den 14. -15. september 2019

Normalpris kr. 1950,-

ERLYBIRD i maj måned kr. 1500,-

 

Opmærksomhed/mindfulness
Opmærksomhedstræning indeholder dele fra mindfulness, og hjælper dig med at finde ro og komme ned i gear så du skaber et reflektionsrum, hvor du bliver mere beskrivende og ikke dømmende i din tilgang til verden.

Vi øver os i det beskrivende og får små meditationsøvelser der øger vores nærvær og forståelse af både os selv og af omgivelserne. En anden måde at udtrykke det på, er at du lære at åbne verden op med begge øjne og begge sider af din hjerne. Opmærksomhedtræning er en forudsætning for at vi kan forvalte vores føelsesliv og de øvrige skills.

YOGAMIND
På kurset vil Yoga og meditaion være en del af den mentale træning så du mærker krop og sind spille sammen, og lære at møde dig selv holistisk.

Følelser
Kurset præsentere dig for metoder til at håndterer og forvalte dine følelser. Når vi er fortrolige med, bevidste om og kan forvalte vores følelser, er vi på bølgelængde med os selv. Vi gennemgår grundfølelser og du tilbydes metoder til at acceptere og håndtere følelserne. Accept er vigtigt for at kunne forandre og udvikle sig.Vi arbjeder mere intenst med at åbne op for accepten af vores følelser

Relationer 
Vores følelser udløses  af dynamikken i vores relationer til andre mennesker. Hvem vi møder, hvordan vi møder dem eller hvor vi møder dem, hele den cyklus af korterevarende og længerevarende relationer i vores liv har konsekvenser for vores behov og derfor også for vores selvværd, selvindsigt og selvrespekt. Du vil derfor blive præsenteret for metoder til at arbejde med relationer , der vil åbne for at konflikter er et læringsrum og ikke en modstander.

Selvværd
Via de nævnte skills udvikler du evnen til at øge dit selvværd og dit fundament. Den følesesmæssige forvaltning giver dig ansvaret for dine følelser i stedet for alle andre menneskers følelser og du vil opleve at du kan rumme dig selv og andres følelser i større balance og harmoni.

 

Læs mere https://www.dilling.dk/events/kurser-workshops/

__________________________

Cand mag Psykologi og Sundhed/Psykoterapeut MPF
Christina Dilling Munk - Mental Sundhed
www.dilling.dk
mobil 2289 9118 email:christina@dilling.dk

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer
Weekend kursus København