Weekend Kurset "Kærlighedens Alkymi"

Blog forfatter

Dette kursus har mange års erfaring bag sig. Det er to dage, der gang på gang melder tilbage at revolutionere deltagernes (kærligheds)lv.

Dets tilgang til kærligheden er overraskende og viser deltageren vejen til en større kærlighed en hvad de nogensinde har forventet . Lige nu - lige her.

På to dage tages deltageren igennem alle faktorer, der kan skygge for kærligheden og på fortryllende vis opløses det i en alt favnende kærlighed, både i det indre og ydre.

Weekenden indeholder også metoden "Kærlighedens Termostat", som fuldstænding ændrer dit syn på kærligheden for evigt.

Det er en metode, der overrasker selv garvede tereapeuter og søgende.

Læs mere her

"I DEN GRAD et værktøj, der har ændret mit liv,livssyn og forståelsen for hvem jeg inderst inde er. Et værktøj, der har givet mig modet til at tage rejsen ind i mig selv. Udbyttet er en total accept af livet og den gave, det er.

Jeg har fået en forståelse og en ydmyghed omkring min opvægst, og en indre glæde ved at acceptere det hele som det har været. Ved at accepterer det har det transformeret sig fra værende ar på sjælen til ren glæde, kærlighed og ydmyghed og over mit liv. Alle de her udifinerbare spekulationer, tomrum, og til tider deprimerede stunder er helt væk....så kan kun sige at det har været den største gaver jeg har givet mig selv til dato." Jens Kjeldmark.

 

__________________________

Charlotte Fruergaard, spirituel lærer, forfatter, yoga instruktør
founder Hjerteakademiet
Se mere på http://www.hjerteakademiet.com

Relaterede artikler efter område


Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Et kursus der revolutionerer dit syn på kærligheden