Psykoterapeut København - Østerbro - Nordsjælland

Vredeshåndtering

Blog forfatter

Vrede er en sund og naturlig følelse. Den beskytter os, når vores grænser er overskredet, eller vi bremses i at opfylde vores behov og ønsker. Den varme vrede er, når vi hurtigt kan tage ansvar for, at vi er vrede og forløse den, uden at det går ud over andre, og ikke styrer vores relationer. Den kolde vrede er, når den ligge bag det, vi siger og gør, men hvor den pakkes ind i ord, kynisme mv.

Uforløst vrede - også gammel uforløst vrede - skader vores fysiske og psykiske helbred, da den kan lave megen mudder og propper i vores systemt. Derfor er det vigtigt at tage den alvorligt og at give den et udtryk i rette omgivelser hos en terapeut, der ikke er bange for sin egen vrede, og som har arbejdet med den. 

Det har jeg, så hos mig er din vrede velkommen. Også hvis du fornægter den, eller ikke kan mærke den. Måske du er en, der aldrig kan blive vred. Så hjælper jeg dig med at få fat i den store ressource den er. For vendes den indad mod dig selv som selvhad, eller fornægter du vrede, så omdannes den til sorg, tristed, angst og depression. Derfor skal man tilbage til den oprindelige sunde vrede, og tage den alvorligt. 

På min hjemmeside kan du se et par videoer om vrede 

På min anden hjemmeside kan du læse om mistivsel 

du kan også læse følgende blogs her på levlykkeligt: 

https://levlykkeligt.dk/forum/psykoterapeut_k%C3%B8benhavn_katrine_boeck/frustreret

https://levlykkeligt.dk/forum/psykoterapeut_k%C3%B8benhavn_katrine_boeck/uforl%C3%B8st_vrede_skader_helbredet

 

__________________________

Katrine Boeck, Psykoterapeut og parterapeut i København - Østerbro - Lyngby og Nordsjælland (Lyngby og Gilleleje v/ Helsinge og Frederiksværk.)
Læs mere på: https://coachcare.dk/
Skriv eller ring på 23206983, eller send en mail til katbo@coachcare.dk

Relaterede artikler efter område


Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Vredeshåndtering