Mentor for mønsterbrydere - Din Rette Vej

Mistrivsel i barndom - online kursus

Blog forfatter

Er du vokset op med mistrivsel  din barndom, så ved du, at det på mange planer har en uhensigtsmæssig indflydelse på dit liv.

Det hjælper ikke noget at blive ved med at snakke om det og have ondt af dig selv, men det hjælper heller ikke noget at forsøge at glemme det og vende dig væk fra det.

Det du har brug for er effektive værktøjer og kraftfulde metoder til at få kigget din fortid godt og grundigt i øjnene for derefter at gøre dig fri af den!

Det er lige præcis hvad dette banebrydende Online forløb 'Gør dig helt fri af fortiden' hjælper dig med!

Du får gennemprøvede strategier, der gør dig i stand til at gøre op med barndommens mørke minder, så du kan komme i gang med at leve dit liv i integritet med hvem DU er.

Online forløbet består af fire moduler, hvor hvert modul indeholder en lydfil på ½ time, hvor jeg har indtalt en blanding af teori, mine egne erfaringer samt en præsentation af modulets 5 effektive øvelser.

Hvert modul har flg. overordnet tema:

Modul 1 handler om at du får fokus på hvad din historie har betydet for dit liv, både som barn og som voksen. Så længe vi ikke har bevidsthed om hvordan vores historie har påvirket os og vores liv vil det være nærmest umuligt at slippe fri af fortidens dæmoner.

I Modul 2 bliver du guidet til at finde ind til den vrede som de allerfleste voksne med mistrivsel i bagagen gemmer på – også selvom du måske ikke lige nu føler dig vred. Ved at finde vreden bliver det også muligt at gøre dig fri af den, hvilket er en meget vigtig proces, hvis du ønsker at leve et liv i glæde og frihed.

Temaet i Modul 3 er at få en indsigt i hvilke personer og adfærdsmønstre som du er afhængig af og som i større eller mindre grad styrer dit liv, og hvordan du gør dig fri af disse meget uhensigtsmæssige relationer og mønstre.

Modul 4 handler om dig! Om at få fokus på hvordan du kan passe bedst muligt på dig selv og få sat dig selv på dagsordenen. Kun på den måde kan du nemlig finde styrken til at gå igennem denne heftige forandringsproces det er, at gøre sig fri fortiden med mistrivsel.   

 

Hvad kan du forvente at få ud af Online forløbet

Kombinationen af lydfiler og øvelser der bliver gennemgået forholdsvis komprimeret, er en super effektiv metode der kickstarter din forandringsproces og giver dig nogle meget vigtige og dybe indsigter omkring dig og dit liv. Du vil helt sikkert få nogle vilde Aha-oplevelser undervejs - også når du ikke lige sidder med det her forløb.

Og det tager fat om roden af dine udfordringer. På den måde får du ikke blot indsigt i hvorfor du reagerer som du gør og hvorfor du har det som du har det, men får også essentielle værktøjer til din ønskede forvandling.

Hvad efter de 4 moduler?

Al forandring sker ikke på en uge eller en måned. Så det er netop også det fantastiske ved det her online forløb.

Det kan bruges igen og igen fremover i dit liv. Du kan lave alle øvelserne i samme rækkefølge som i de her moduler eller vælge dem ud som du synes har været ekstra gode. Hver gang du gentager forløbet vil du have flyttet dig og være klar til at få rykket ved endnu flere ting.

Du kan læse mere om forløbet og udtalelser fra tidligere deltagere her: https://www.camillaschou.dk/Gør-dig-helt-fri-af-fortiden

Jeg glæder mig til at guide dig til din rette vej.

 

Kærligst Camilla

__________________________

Camilla Schou Andersen. Mentor for Mønsterbrydere, foredragsholder og Ph.d. i Sundhedsvidenskab
Læs mere her: http://www.camillaschou.dk/

Relaterede artikler efter område


Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Mistrivsel i barndom - gør dig fri af fortiden online kursus. Læs mere