Parterapi-parterapeut.dk i København

Voksen barn af alkoholikere

Blog forfatter

Voksen barn af alkoholikere

Alkoholbehandleren.dk tilbyder psykoterapi, relationel behandling og parterapi til Voksne børn af alkoholikere.

Er du Voksen barn af alkoholikere?

Er du vokset op i en mere eller mindre dysfunktionel familie fx en familie med alkoholproblemer, sygdom, fravær, svigt, overgreb, forældre med reduceret forældreevne, dødsfald eller selvmord bland forældrene, kan du ubevidst blive mærket af dette på en psykologisk, dynamisk og adfærdsmæssig måde.

Følgevirkninger for Voksne børn af alkoholikere

Det at være Voksen barn af alkoholikere kan påvirke følelsesliv, mindset, tankemønstre, reaktionsmønstre, adfærdsmønstre og uvaner langt op i livet. Det at være Voksen barn af alkoholikere kan også være forbundet med psykologiske lidelser og udfordringer. Eksempelvis behagesyge, overansvarlighed, perfektionisme, lavt selvværd, lav selvtillid, ensomhed, isolation, præstationsfrygt, angst, stress, sorg, depression, c-ptsd, narcissismen, borderline, misbrug og afhængighed.

Hvornår ved man at man er Voksen barn af alkoholikere

De fleste opdager det først når de er blevet voksne og typisk i en alder mellem 25-55. De har ofte svært ved at sætte fingeren på problemet og symptomerne. Det er blot smertefuldt og diffust. Mange opdager det ved udfordringer i parforholdet, alkoholproblemer i parforholdet, på arbejdspladsen eller på grund af de roller de indtager.

Test selv om du er Voksen barn af alkoholikere

De fleste forstår hvad det handler om, når de læser ovenstående og beskrivelserne på alkoholbehandleren.dk eller når det starter i psykoterapi. Det kan være smertefuldt og befriende på en og samme tid. Endelig falder brikkerne på plads. De finder sig selv og en ny måde til at være i verdenen og en ny måde at håndtere livet på.

Et problem og en vej for Voksne børn af alkoholikere

Det der skal til og det som alkoholbehandleren.dk unikt tilbyder, er en personlig tilpasset psykoterapi der omfatter det hele menneske inkl. egenomsorg, sundhed, krop, psyke, sind og sjælearbejde eller spiritualitet, som nogle kalder det.

Metode og løsninger for Voksne børn af alkoholikere

Det er typisk en kombination mellem kognitiv terapi, dynamisk terapi og kropsterapi. Alkoholbehandleren benytter fx kognitiv terapi, gestaltterapi, imagoterapi, sorgterapi, access bars og meditation / mindfulness. I de tilfælde hvor der kan være opstået misbrug eller afhængighed hos de Voksne børn af alkoholikere selv, tilbydes der også misbrugs- og alkoholbehandling. Eller i de tilfælde, hvor egenomsorg, sundhed, kost og motion er sat over styr og der fx opstået selvsvigt eller en uhensigtsmæssig og ikke nærende livsstil, tilbydes der også hjælp og støtte til genopretning. Klik her og læs mere om Voksne børn af alkoholikere og personlig udvikling.

Voksen barn af alkoholikere

Klik her og læs mere om voksne børn af alkoholikere

Alkoholbehandling

Klik her og læs mere om alkoholbehandling

Du er ikke alene!
Det behøves ikke at være som det er lige nu!
Der er en metode, løsning og vej!

__________________________

Yogalærer, coach og psykoterapeut Kasper T. Larsen, MBA
Access Bars, Yogaterapi, Psykoterapi, Parterapi og Sexologi
Alkoholbehandling og terapi til Voksne børn af alkoholikere
Læs mere https://parterapi-parterapeut.dk/

Relaterede artikler efter område


Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Psykoterapi til Voksne børn af alkoholikere | Alkoholbehandleren.dk | København