Kursus i meditation - cand psych Stephan Pende Wormland

Visdom Elsker

03/06/2017 - 10:00

Lad svære følelser forvandles i De Fem Dakiniers Mandala. 
Giv dig selv en weekend til at udforske Mandala princippet og det vise kvindelige i Vajrayana Buddhismen.

Dakini’er er kvindelige visdoms væsner. De repræsenterer vores evne til at livgive, kropsliggøre og leve vores potentialer. Dakini er sanskrit og henviser ligesom det tibetanske ord Khadro til “én der bevæger sig gennem rum”. 

I deres uhensigtmæssige udtryk er de Fem Energier låste tilstande, vi oplever, når vi sidder fast i forvirring, vrede, stolthed, begær og misundelse. Når du forbinder dig med de Fem Dakinier, vil du mærke, hvordan du kan bruge de samme energier som resurser. 

I løbet af week enden får du mulighed for at udforske, hvordan de uhensigtsmæssige mønster manifesteres i din hverdag og derpå forvandle dem til deres tilsvarende kraftfulde og kloge udtryk.

Lama Tsultrim Allione, “Women of Wisdom” og “Feeding Your Demons” har autoriseret Jetthe til at undervise i denne praksis, der bringer transformativt personligt arbejde ind i det spirituelle rum.

Register: http://www.mindfuldreaming.org/events/visdom-elsker/

Tid: 3. - 4. juni 2017
10:00 - 16:00
Pris: 2200 kroner/ 1900 kroner
Sted: Edisonsvej 9, 2.tv, 1856 Frederiksberg C 

Jetthe Fabioola, psykoterapeut & meditationslærer, cand. scient anth. Elev af Lama Tsultrim Allione og den eneste Feeding Your Demon terapeut i Skandinavien.

__________________________

Kursus i meditation - cand psych Stephan Pende Wormland Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Lad svære følelser forvandles i De Fem Dakiniers Mandala