Vil du opgraderes

Jeg har et bud på, hvordan vi kan opgradere os som mennesker. Hvordan vi kan forny os og forandre os på vores inderside. Hvordan vi kan udvide vores potentiale, gøre os større og skabe en ny version menneske.

For jeg gætter på, at du har det ligesom mig: Jeg har en fornemmelse af, at jeg rummer meget mere, end jeg viser, udtrykker og bruger i det daglige. En fornemmelse af, at jeg har et større potentiale iboende, som jeg bare ikke helt har fået fat på og åbnet. Men det ligger der som en mulighed.

Jeg gætter også på, at du måske ikke lægger så meget mærke til din længsel i det daglige, hvor timerne kan være travlt besatte med gøremål, men i de stille stunder vil der måske være en hvisken fra dit indre:
”Hey, der mangler noget”. Der er noget, du ikke har fået med.”

Jeg tror, det er din sjæl, der hvisker til dig. Ligesom den hvisker til mig. Det er som om, at noget af det, der er i gang i tiden, er noget indre, der er på spil. Det tankevækkende er, at der i de sidste år har været meget fokus på, hvordan vi kan udvide vores potentiale igennem kurser i personlig udvikling og coachingforløb. Vi vil ”udvide os”. Og det er egentligt ikke så mærkeligt, for det ligger i livets dna, at det vil evolution. Livet vil udvikling, og det vil ekspansion. Og det vil vi så også.

Jeg møder mennesker, hvis liv på overfladen virker trygt og sikkert. Men alligevel kan de ikke falde til ro, for der er noget, der bliver ved med at kalde på dem. En lyst til, at livet kan føles større og bedre. En lyst til at få fat på mere af det, der er dem. De siger, at de ønsker at smide det pæne og rigtige overbords, tage på eventyr og følge deres indre, utæmmede kraft. De vil have fat på deres vilde livskraft, der giver fanden i det, man plejer at gøre, og lade lysten være deres pejlemærke i livet. Og så vil de også have bedre fat på deres intuition og turde bruge den i deres liv.

Bag ved det hele ligger der – sådan som jeg ser det – en lyst til at gøre sig større ved at gå længere ”ned” i vores passion, lyst og seksualitet og længere ”op” i vores spiritualitet og ”fornemmelse for, hvad der er rigtigt”. Det er derfor, vi søger tantrasex, zumba og salsa. Vi vil gerne invitere passionen, dansen, elskoven og vildskaben indenfor. Slå ud med armene, synge for fuld kraft, elske hedt og voldsomt, svede og grine, le højt og berøre hinanden.

Samtidig ønsker vi at udvide vores potentiale ved at gå længere ”op” og gøre vores adgang til det spirituelle større. Vi kan mærke, at der ligger en hel verden og venter på os lige oven over vores hoveder. Så vi søger væk fra larmen, computernes summen og al virvaret og sniksnakken omkring os. Vi må have stilhed for at kunne høre de fine toner fra vores indre.

Den engelske, spirituelle lærer Solara An-Ra siger fra London, at det allervigtigste i vores tid er, at vi forstår, at forandringen er op til os selv. Og hun uddyber:

Der er ikke nogen udefrakommende begivenhed eller Gud, som kommer og redder dig. Du er skaberen af din egen skæbne, og du har en unik mulighed for at skabe noget godt i denne tid, hvor der er højfrekvente energier til rådighed for dig her på Jorden. Tricket er at give dig selv adgang til disse energier. Og det gør du ved at lave en ”vertikal connection” – ved at udvide dig nedadtil og opadtil. Når du åbner dig og skaber denne udvidede forbindelse i dig selv, kan du opgradere dig til en ”højere” version af dig.

Så dette er min inspiration til dig i denne uges klumme. For hvad nu, hvis vi træner os i at udvide vores potentiale og få adgang til flere af vores ressourcer? Hvad nu, hvis vi udforsker vores ”vertikale connection” og går på eventyr i vores eget liv? Og hvad nu, hvis dette er et noget anderledes nytårsforsæt?

Her er et par bud på, hvordan man kan skabe en ”vertikal connection” og opgradere sig selv som menneske:

Forbindelse ned:

-    Bevæg dig på ”uhæmmede måder”. Få stivheden ud af leddene …
-    Find et sted, hvor du kan trampe og stampe og hoppe.
-    Dans vildt, derhjemme eller meld dig på et kursus.
-    Dans fem minutter, før du går ud ad døren eller mens, du vasker gulv.
-    Inviter dine venner til vild dans fx hver torsdag fra 20-21.
-    Kast dig rundt i dynerne med din partner og brug vilde og brummende lyde, mens I elsker. Leg vilde dyr (mere end I gør i forvejen …☺).
-    Gør det stik modsatte af, hvad du plejer for at træne nye sider af dig selv.
-    Tag ud til havet og råb af dine lungers kraft ud over bølgerne. Få de dybe ur-lyde frem …
-    Køb danse instruktions dvd’er og inviter et par veninder hjem til træning i stuen.

Forbindelse op:
-    Mærk, mærk, mærk. Hvad mærker du, der sker i dit liv? Hvor er ”energien” på vej hen? Husk, at svaret på alt, hvad der vil være godt for dig at gøre, ligger i energien. Der, hvor energien føles god, er dér, hvor du skal være.

-    Sig, hvad du føler, og lev det, du føler.
-    Mediter 20 minutter hver dag.
-    Dyrk tantrasex og healing med din partner.
-    Vær alene i naturen en hel dag engang imellem.
-    Find en meditationsgruppe eller skab din egen.
,-    Vær stille med dem, du lever med og er sammen med, og mærk, hvad der ligger mellem linjerne. Det kan optræne din intuition.

Kærlige Nytårshilsner
Gitte Jørgensen

Gitte er freelancejournalist, forfatter og kursus- og foredragsholder og
co-redaktør på levlykkeligt.dk.

Klik på titlen for at se Gitte's Eksklusiv Female Power-skole for 14 kvinder i 2011

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer
Tak for et inspirerende indlæg! Jeg tager straks udfordringen op for at udvide mig som menneske - Har en god fornemmelse af det bringer mange lækre ting med sig. Ha' en fantastisk aften! De bedste tanker Mai
Vil du opgraderes af Gitte Jørgensen