Reklamebureau og PR Bureau Levlykkeligt Live

Vil du motionere? Find det rette træningsudstyr

Dette indhold er sponsoreret

Vil du i gang med at træne? Det er i hvert fald aldrig for sent at starte. Spørgsmålet er, hvad du skal vælge af træningsudstyr. Svaret afhænger i høj grad af, hvilke muskelgrupper du vil træne, og hvad din krop er i stand til at præstere nu og her. Svaret afhænger også af penge, for motionsmaskiner er selvfølgelig en tand dyrere end håndvægte. Her får du idéer til, hvad du kan få af træningsudstyr.

Overvej motionsmaskiner til træningen

Ser vi på de store motionsmaskiner først, har du vidt forskellige modeller at vælge fra. Romaskiner gør det fx muligt at træne balder, lår og ryg foruden kondition. Spinningcykler er selvfølgelig gode til benene, og crosstrainere bringer ligesom crosstræning såvel over- som underkrop i spil. Men du har også andre, mindre kendte maskiner, du kan ty til, hvis du gerne vil træne muskler og kondition.

Pedalér på en siddecykel

Det er ikke godt at sidde ned for længe ad gangen – og da slet ikke en hel arbejdsdag, hvilket bl.a. taxachauffører kan nikke genkendende til. Hvor der ikke er meget at gøre for deres vedkommende, da der ikke er plads til en motionsmaskine i en taxa, kan du med stillesiddende kontorarbejde med fordel investere i en siddecykel, som du kan pedalere på for at sikre, at blodomløbet i benene kører.

Måske kan du købe til rabat

Maskiner er som sagt dyre, men ved visse webshops er der rabatkoder, du kan bruge for at slippe lidt billigere, når du køber dem. Rabatkoder er især relevante ved køb af store maskiner, siden det at få en besparelse på 10 % her er lidt mere attraktivt end at spare 10 % på køb af en energibar. Inde på HurtigRabat.dk finder du et stort udvalg af rabatkoder til webshops. Se alle deres rabatkoder her.

Få træningsudstyret billigt med en rabatkode fra HurtigRabat.dk

Hvis du har en rabatkode eller tror, du kan finde én, er der selvfølgelig ingen grund til ikke at bruge den, også selv hvis du ikke har noget stort køb i tankerne. Hos HurtigRabat.dk kan du finde et stort udvalg af unikke rabatkoder, og der kommer hele tiden flere til – og hold øje med de webshops, som de samarbejder med, for dér kan der også komme nye til. Brug rabatkoder fra siden til træningsgrej.

Hvad skal du bruge til styrketræningen?

Hvad kan du få til din træning, hvis vi ser bort fra de store maskiner? Vil du i gang med styrketræning, skal du selvfølgelig have en træningsbænk eller en squat rack. Og du skal selvfølgelig have frie vægte til din vægtstang, så at du løbende kan gå op eller ned i vægt, alt efter hvad din træning dikterer en given morgen. Og træningshandsker samt -bælter vil også være aktuelt udstyr til din styrketræning.

Alskens træningsudstyr kan blive aktuelt

Vil du træne din balance, var det en idé at få dig en træningsbold. Hvis du vil hjælpe kroppen med at restituere efter endt træning, så kan du køre lemmerne langs en foamroller for så at øge blodets cirkulation i kroppen og tage brodden af ømhed i musklerne. Hvis intensiv, smertefuld træning ikke er noget for dig, så kan du sprede en yogamåtte over gulvet. Så alskens træningsudstyr kan du finde.

Vid, hvad du skal indtage af næring

Vælger du at gå i gang med hård træning, skal du tilpasse din kost, så kroppen får de byggesten, den skal bruge for at bygge stærkere muskler. Undersøg derfor, hvor mange kalorier du kan forvente at forbrænde, når du udfører et bestemt træningspas. Og sørg selvfølgelig for at få masser af protein i din kost og evt. også i kosttilskud, så at du ikke udpiner kroppen, før at den er blevet stor og stærk.

Tøm ikke kontoen blot for at blive stærk

Kosttilskud kan det også være, du kan få billigt med en rabatkode. Du behøver ikke at tømme din bankkonto for at få redskaberne til at blive slank og smuk – eller stor og stærk. I hvert fald ikke når du kan købe de ting, du skal bruge, til nedsat pris. Så prøv at se, hvilke forhandlere HurtigRabat.dk har rabatkoder fra. Måske finder du én, som sælger alle de sager, du har behov for til din træning.

 

 

Relaterede artikler efter områdeVil du motionere? Find det rette træningsudstyr