Parterapeut og Psykoterapeut Ann Dalum

Overvind lavt selvværd

Blog forfatter

Vil du ændre lavt selvværd til stærk selvfølelse?

Hjælp til at overvinde lavt selvværd i terapi hos erfaren psykoterapeut.

Lavt selvværd er hæmmende for din personlige udfoldelse og går ud over din livskvalitet. Hvis du ikke syntes du ret meget værd som menneske, påvirker det din hverdag i høj grad.

Har du nogen gange tænkt over om du behøver at have det sådan, og har du undret dig over, om mon andre har lignende oplevelser. - Og har du tænkt på om følelsen af ikke at være god nok eller oplevelsen af forkertheden kan forandres?

Lavt selvværd kan ændres!  Min erfaring er at du kan arbejde med dig selv, og rykke kraftigt opefter i din egen anseelse.

Hvem har lavt selvværd og hvordan opstår det?

Vi kan alle sammen udsættes for noget i livet som gør at vi i perioder føler os mindre værd end andre. Måske påvirker en afskedigelse fra jobbet eller en kritiserende chef eller kollega din opfattelse af eget værd negativt. Problemer i parforholdet, familliekriser eller måske en skilsmisse, kan give dig lav selvfølelse. Livets kriser op og nedture kan påvirke din opfattelse af eget værd i perioder.

Du kan også have en mere grundlæggende opfattelse af ikke at være god nok og føle dig utilstrækkelig. Måske du grundlæggende har negative tanker om dig selv og dit eget værd. Din selvtvivl og manglende selvværd kan have rødder helt tilbage til din opvækst dengang du var barn. Forståelsen af dig selv, af din selvtillid og selvværd, stammer ofte fra tidlig påvirkning.

Manglende eller utilstrækkelig kærlighed, støtte og omsorg fra mor og far, påvirker vores opfattelse af eget værd. Måske du ikke har fået oplevelsen af at føle dig som en del af og knyttet sammen med familien, men tværtimod  føler dig anderledes, forskellig og udenfor. Måske du har oplevet mange situationer hvor du følte dig forkert og ensom. Måske du har oplevet kritik eller mange bebrejdelser. Det gør noget ved din selvopfattelse.

Lavt selvværd forhindrer dig i ...

  • at leve det liv du drømmer om
  • at sige og stå ved hvad du mener
  • at få hvad du gerne vil have
  • at føle ligeværdighed med andre mennesker
  • føle samhørighed med andre mennesker
  • at mærke og handle på dine grænser

Du behøver ikke at have det sådan.

I psykoterapi kan du få værktøjer der udfordrer den livskrise du står i lige nu. Du kan få hjælp til at mærke dine egne grænser og forandre din indstilling til dig selv.

Du kan i terapi få en ny forståelse af de psykiske mekanismer der ligger bag lavt selvværd, og du kan lære nye handlemåder og strategier til at udfordre selvværdet.

Ring i dag og få hjælp til dit lave selvværd hos kompetent og erfaren psykoterapeut Ann Dalum.

+45 26 80 63 19

Eller læs mere om lavt selvværd her

Glæder mig til at høre fra dig

med venlige hilsner

Ann Dalum

Psykoterapeut i Frederikssund

__________________________

Pas godt på kærligheden
Bedste hilsner
Par- og psykoterapeut
Ann Dalum
http://www.anndalum.com

Relaterede artikler efter område


Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Overvind lavt selvværd i terapi hos erfaren psykoterapeut i Frederikssund