Psykoterapeut København Katrine Boeck

Vil din krop ikke som du vil? Gratis webinar

Vil din krop ikke som du vil?

Så er det fordi det er rigtigt – at den vil noget andet af årsager, som er mere ubevidste for os. For den har sit eget liv og vilje. Som ikke altid vil samarbejde med vores bevidste jeg. Kender du f.eks. det, at kroppen gør alt muligt, selv om du vil noget andet. Den smerter, støjer, larmer, tager på, taber sig, er træt, hungrer konstant efter mad eller andre nydelsesmidler, spænder, ældes, stivner, ryster, får panikanfald, føles tom, bare er der, føles sorgfuld og tung mv? Eller måske noget helt andet for dig. For vores kroppe lever sit helt eget individuelle liv, med meget forfinede symptomer, der giver dig en helt unik kropsfortælling. Derfor er det også så svært for lægeverdenen at imødekomme, forstå og behandle.

På webinaret fortæller psykoterapeut MPF Katrine Boeck om kroppens eget liv, samt hendes egen historie med kroppen, og hvad hun har lært af den. Katrine har stor erfaring i sit arbejde med chok/traume, angstlidelser og psykosomatik, samt det at integrere folks psykologiske viden og selvudviklingsarbejde sådan, at psykiske og fysiske tilstande kan smelte og opløses til et niveau, hvor man bliver ven med sig selv frem for fjendskab og indre kamp, selvhad mm.

Få gratis viden og støtte. Skriv en sms på 23206983 med din email og teksten "webinar krop". Så modtager du et link til din gratis event.

__________________________

Katrine Boeck, Psykoterapeut og parterapeut i København/Lyngby.
Læs mere på: https://coachcare.dk/
Skriv eller ring på 23206983, eller send en mail til katbo@coachcare.dk

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer
Vil din krop ikke som du vil? Gratis webinar