Blog

Du tjener ikke penge på at lave vlogs (video-blogs). Du tjener penge, fordi du laver vlogs. Når jeg får en forespørgsel på foredrag, spørger jeg altid vedkommende, hvor hun/han har hørt om mig før? "Jeg har set dine videoer" lyder svaret ofte.

Måske tænker du, at det er for dyrt og svært. Men det behøver det ikke at være.

Find en måde, hvor du er 100% dig selv og brug et lille flip kamera aller din computer. 

Med flip kamera er det bare at sætte det til computeren og oploade det direkte til youtube. Der er en knap på et flip kamera, så selv jeg kan administrere det.

Når du så har det på youtube, kan du nemt poste videoerne her på Lev Lykkeligt, så vi andre kan få glæde af dem.

Fordele ved at lave video:

1. Den hurtigste måde at skabe personlig relation med dit publikum, da de får DIG helt tæt på med lyd og billede.

2. Video er statistisk set det første besøgende på din hjemmeside klikker på, og du gør det overskueligt for brugerne ved at give en kort præsentation af, hvad du tilbyder. 

3. Når du sender nyhedsbreve ud er der langt større sandsynlighed for, at brugerne åbner det, hvis de kan klikke på en video.

4. Du sparer tid på møder og præsentationer ved at have videomateriale, så du ikke altid behøver at komme til kunden. Men kunden kan se og høre en bid af, hvad du kan - hjemme fra sit eget kontor. 

5. Video er ekstrmt effektivt, hvis du vil højt op på google. Hver gang du poster en Vlog, skriver du en tekst og en masse tags. På samme måde, som når du poster noget her på Lev Lykkeligt. 

6. I fremtiden ser vi mere og mere "on demand". Os der interesserer os for personlig udvikling, går f.eks. ind og søger direkte på det. Vi ser videoer der er vedkommende istedet for at hele DK sidder fre aften og ser Vild med dans. Begynd at lave dine videoer nu. Når det bliver RIGTIGT STORT, så har du været igang længere tid end de andre, og blevet meget dygtigere.

Kom igang! Øv dig! Og há det sjovt i processen.

Gitte

 

 

__________________________

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer
Video blog - sådan tjener du penge. Læs mere