Psykoterapeut København - Østerbro - Nordsjælland

At vende sårbarhed til en ressource

Blog forfatter

Sårbarhed er noget, vi alle rummer. Nogle er mere sårbare end andre, alt efter hvor mange tab, svigt, dårlige opvækstvilkår, uforstående forældre, mobning etc vi har oplevet. Men også både fysiske og psykiske diagnoser vil i sagens natur gøre os sårbare. 

Og lad mig slå fast: sårbarhed kan vendes til en ressource, hvor vi står bedre som et robust menneske, der rummer vores egen og andres sårbarhed, og som har lært beskyttelsesstrategier og grænser på et højere niveau en gennemsnitsdanskeren. 

Så lær at blive ven med din sårbarhed gennem et oplæringsprogram, hvor din bevidsthed, accept og rummelighed øges, hvormed du bliver din egen bedste ven i livet.

Jeg har haft praksis som psykoterapeut siden 2009, hvor langt de fleste sessioner handler om den sårbarhed, vi har bag vores problemer og følelser. Måske du har fået lyst til også at opdage dine ressourcer i problematiske forhold.

Læs her om ressourcer i livet 

Bestil bogen "Sårbarhed" på katbo@coachcare.dk. Pdf-fil koster 150 kr.

Her på levlykkeligt har jeg to blogs om sårbarhed:

Sårbarhed i et moderne samfund

Vedblivende sårbarhed og skam

 

__________________________

Katrine Boeck, Psykoterapeut og parterapeut i København - Østerbro - Lyngby og Nordsjælland (Lyngby og Gilleleje v/ Helsinge og Frederiksværk.)
Læs mere på: https://coachcare.dk/
Skriv eller ring på 23206983, eller send en mail til katbo@coachcare.dk

Relaterede artikler efter område


Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
At vende sårbarhed til en ressource