Tantra parterapi i København hos Tantra Zone

Vaginal terapi og bækkenbundsafspænding

Blog forfatter

Vi tilbyder forskellige behandlinger til healing og afspæning af yoni og bækkenbund.

Mange kvinder har oplevet mere eller mindre traumatiske eller krænkende oplevelser i forbindelse med sex. Andre er aldrig rigtigt kommet sig efter en traumatisk graviditet eller fødsel. Der kan opstå følelsesløse eller overfølsomme områder i kroppen og i yoni, hvilket kan påvirke dit selvværd, lysten til sex og i det hele taget virke hæmmende. Muskelspændinger i bækkenbunden (vulvodyni) og ufrivillig muskelsammentrækning i yoni (vaginisme) er smertefuldt tilstande, som ofte hæmmer mere end blot sexlivet.

Alle yoni-behandlinger foregår i et roligt, trygt og omsorgsfuldt rum, startende med en samtale. Hver enkelt behandling er unik, under hensyntagen til dine særlige behov. Du udtrykker dine oplevelser undervejs og processen foregår altid i dialog med dig.

Yoni mapping

Yoni (vaginal) mapping er en tryg behandling, hvor vi kortlægger din yoni. Yoni Mapping er også en måde at lære din yoni bedre at kende, og dermed udvide dit nydelses- og følelsespotentiale. Det kan være akupressur og afspænding, åndedrætsøvelser, massage, osv.Yoni Mapping er blevet beskrevet som en “terapeutisk genvej”, fordi mange kvinder oplever, at de kommer i tættere kontakt med deres krops signaler, hvilket kan tillade, at gamle traumer kærligt kan slippes i stedet for at retraumatisere.

2 timer: DKK 2150

Bestil tid på telefon 25555136 (CHAI hovednummer), 26274467 (Diana) eller 26801046 (Martin) eller send en mail til tantra@tantrazone.dk

 


De-Amoring (Afvæbning)

Smertefulde, grænseoverskridende eller angstfyldte oplevelser får os helt naturligt til at danne et “panser”, som beskytter os. Kroppen husker – også det som hovedet har glemt. Det kan fastholde os i mønstre af frygt, tilbagetrækning og undgåelse og medfører ofte en følelse af utilstrækkelighed – både seksuelt og i alle livets områder. 

De-Armoring (kommer fra “de-” og “Armor” på engelsk – altså at tage panseret af) er akupressur, dvs. tryk og massage udvendigt og indvendigt i Yoni. Der kan være mange ubevidste eller uerkendte traumer, som sidder i kroppen, som en slags “myoser” – så under og efter behandlingen kan der opstå en “ømhed”, på samme måde, som hvis man har en myose i nakken, som masseres.

En De-Armoring kan være en følelsesmæssige voldsom oplevelse, idet gamle traumer forløses, og du kan komme i kontakt med negative følelser, der har været glemt/ophobet i mange år. Alle dine følelser er velkomne og vil blive taget kærligt hånd om.

2 timer: DKK 2.150

Bestil tid på telefon 25555136 (CHAI hovednummer), 26274467 (Diana) eller 26801046 (Martin) eller send en mail til tantra@tantrazone.dk


Yoni Healing

For kvinder, som er traumatiserede – enten i forbindelse med sex, graviditet eller fødsel mv. – er Yoni Healing en lægende behandling, som med stor varsomhed og respekt for dine grænser healer dig og din yoni. Som altid indledes behandlingen med en samtale og derfra udvælger behandleren de metoder og værktøjer for session, som passer bedst til dig og din situation.

Vi har meget fine resultater med denne omsorgsfulde behandling, som kan være meget forløsende og healende.

2 timer: DKK 2.150

Bestil tid på telefon 25555136 (CHAI hovednummer), 26274467 (Diana) eller 26801046 (Martin) eller send en mail til tantra@tantrazone.dk


Bækken og underlivsmassage

Denne behandling egner sig særligt til dig, som har problemer med indestængte eller uforløste følelser, som vrede eller sorg, eller dig, som har problemer med underlivsspændinger, fordøjelsesproblemer mv.  Vi fokuserer på området omkring kroppens midte: Bækken, mave, bagdel, hofter, lyske og kønsorganer. Dét, som holder sammen på det hele. Massage af maven  stimulerer de indre organer, tarmen og fordøjelsessystem, og kan lindre smerter i ryggen.

Akupressur, afspænding, åndedrætsøvelser, massage, osv kan indgå og da det kan føles meget sårbart og intimt at blive rørt disse steder, så vi gør meget ud af at gå langsomt og nænsomt frem, og hele tiden tjekke med dig, at du er ok. Vi har meget fine resultater med denne omsorgsfulde behandling, som kan være voldsomt forløsende og healende.

2 timer: DKK 2.150

Bestil tid på telefon 25555136 (CHAI hovednummer), 26274467 (Diana) eller 26801046 (Martin) eller send en mail til tantra@tantrazone.dk

__________________________

Diana Diakova

Læs mere her: http://tantrazone.dk/ og www.c-h-a-i.dk

Relaterede artikler efter område


Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Vaginal terapi, yonimapping og bækkenbundsafspænding - København