Psykoterapeut Bredgade Kbh K Anne-Dorte Wæver

Vær den du er - fra skrøbelighed til robusthed, Frederiksberg C

08/05/2018 - 18:21

En kvalitets Workshop for dig, der gerne vil af med fortidens tunge dyne og nå ind til der, hvor den autentiske dig kommer fem i lyset. På en nænsom, tryg måde, bliver du ført frem til dine kvaliteter og styrker som bliver åbenlyst og du kan gå herfra med tydelige og klare redskaber til, at forandre og forvandle din gamle historie, så den opdateres til en version, der er nutidig og dine styrker kommer i spil. En helt unik workshop, der forener det mentale med det fysiske og indsigt med udsigt! Din indre vej til sjælelig wellness.

Datoer: Modul 1: D. 8 maj kl. 18.00 – kl. 21.30

Modul 2: D. 31 maj kl. 18.00 -kl.21.30

Modul 3: D 19 juni kl. 18.00 – kl. 20.00

Sted: Suomisvej 2 kl th 1927 Frederiksberg C

Undervisere: Coach, psykoterapeut og Ansigts Refleksterapeut Anne-Dorte Wæver www.annedortewaever.dk

Coach og certificeret personligheds testudbyder Thaly Maria Tøsse, www.manas-empower.com

Workshoppen består af tre moduler.

Modul 1: Forstå dit ophav, bliv fri af fortiden tyngde og få dine styrker i spil. Få en brugbar metode, et simpelt men knald godt redskab – som du kan anvende i alle situationer resten af dit liv. Incl. 1:1 session a to timers varighed, hvor du får feedback og hjælp i din proces og som bonus en ansigts refleksterapi behandling.

Modul 2: Lær dine personlige karakterstyrker at kende Med afsæt i VIA (Values in Action) karakterstyrke testen, får du helt konkret sat ord på dine top-karakterstyrker, dvs. dit center af personlige styrker. Vi undersøger, hvordan du bevidst kan få dine styrker mere i spil og hvordan du netop gennem dine styrker kan være den, som du er. Incl. en personlig 1:1 session hvor vi går et spadestik dybere ned i din personlige karakterstyrkeprofil og de forandringer, som du ønsker.

Modul 3: Hvordan du fastholder din viden. Opsamling, perspektivering og afklarende spørgsmål så vi sikrer os, at alle går ud af døren med en følelse af indre klarhed, ro og større robusthed og styrke til at mestre livet.

Læs mere her: http://www.skolenforrefleksterapi.dk/events/workshop-vaer-den-du-er-modul-1/ 

Kontakt Anne-Dorte Wæver på 27287335 eller adw@annedortewaever.dk 

Eller kig forbi på vores orienterinsdag d 20 marts kl 18.30 på Suomisvej 2, 1927 Frederiksberg C

 

__________________________

Anne-Dorte Wæver, psykoterapeut Frederiksberg
Læs mere på www.annedortewaever.dk
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Ro, styrke, robusthed, Workshop. Vær den du er, - workshop