Meditationslærer Svend Trier

Vælg kærligheden - aften- og weekendseminar med Dr. Richard Moss i København

14/02/2020 - 19:00

VÆLG KÆRLIGHEDEN

Mød en af tidens mest inspirerende og indsigtsfulde spirituelle lærere Dr. Richard Moss ved et aften- og weekendseminar i København. NB! Reduceret pris ved tilmelding inden den 10.01.

Richard Moss er en internationalt kendt spirituel lærer og forfatter til bl.a. "Livets mandala". Han er oprindeligt uddannet som læge, men efter en livsændrende åndelig opvågning for omtrent fyrre år siden har han arbejdet som spirituel lærer og healer og herigennem inspireret tusinder af mennesker fra alle dele af verden. Hans arbejde integrerer spiritualitet og dybdepsykologi, og han er kendt for sit lysende nærvær og sin autenticitet.
Når Richard Moss næste gang besøger København den 14. - 16. februar 2020, holder han både et aftenseminar og et weekendkursus. Richard vil bl.a. fokusere på, hvorledes vi kan bevare en indre centrering og et åbent hjerte gennem livets uundgåelige forandringer og kriser.
På sin velkendte, nærværende måde vil han guide deltagerne til at åbne sig for deres dybere væren eller essens. Med sin særlige energi og måde at undervise på vil han invitere os til at slippe begrænsende forestillinger og historier og derved åbne os for en langt rigere oplevelse af hinanden og af virkeligheden.
Klik på følgende link for nærmere information: http://quantumseminars.dk/component/content/article/7#moss20

__________________________

Svend Trier, meditationslærer, forfatter, arrangør af internationale gæstelærere 
Se mere på www.quantumseminars.dk
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
At leve med et åbent hjerte midt i livets udfordringer