Ustabilt blodsukker og træthed - hvad gør jeg?

En af hoved-argumenterne jeg altid hører IMOD "Kærlighed og Kulhydrater" kosten er: Men, jeg får for højt blodsukker af alt den frugt" NEJ, NEJ og attter NEJ. Det er fedtet og ikke frugtsukkeret der skaber sygdomme, fordi "olien" (fedtet) stopper det hele til, så "Vandet" (glykosen) ikke kan komme igennem afløbet.

Se to min video om afløbs historien: http://www.youtube.com/watch?v=SZ7OxYqcfbw

Hvor skal kulhydraterne (glykosen/energien) bruges? BINGO...I cellerne. Energien har svært ved at komme IND i dine hjerne celler, muskel celler mm, når du har for meget fedt flydende i blodet. Derfor blev jeg så glad, da Hanne skrev dette idag inde på facerbook siden Kærlighed og Kulhydrater: 

Hej Gitte. 
Jeg har nu fulgt din fantastisk kost i 3 uger, efter 6 dages banankur ( gik så tør for bananer ) - har det bedre end nogen sinde. Mit hovedproblem var konstant ustabil blodsukker, med mindre jeg passede meget på med hvidt brød og frugt! 
Har nu de sidste uger ikke en eneste gang oplevet mærkbare udsving, hvilket er FANTASTISK. 
Sidder så til konfirmation i går, med portionsanretning, har ikke lige fået spredt veganer budskabet blandt familie og venner, og må spise og drikke lidt som de andre for ikke at blive antastet som ikke spisende :-). 
Vågner så til morgen med den velkendte rystende fornemmelse i kroppen, hvilket altid er tegnet på, at mit blodsukker om natten har gået amok. 
Jeg ligger så og tænker, shit "vasken" blev stoppet rigeligt til, Gitte har jo helt ret, jeg kan jo mærke tydeligt forskel!

Tusind tak fordi du kom forbi "min dør". Håber virkelig mange andre tør prøve at spise efter dit koncept. 

Hilsen Hanne

Måske tænker du nu: jammen vi er alle forskellige, og fordi det virker for Hanne, virker det måske ikke for mig.

 

Lyt til den podcast jeg har lavet med overlæge Mikael Bitsch på enerGittes talkshow. Lyt til Dr. Neal Barnard. Giv det evt. selv 3 måneder (de fleste kan få deres candida til at forsvinde i løbet af et par dage) med ingen fedt, og oplev hvordan din candida, ustabile blodsukker, træthed og meget mere FORSVINDER. 

Se en blandt de mange der har gjort det: http://www.youtube.com/watch?v=weB4oDynoWo

Er denne retning den eneste der virker? 

Tilbage til historien om olien og vandet i afløbet. Årsagen til at du også kan stabilisere dit blodsukker ved at undgå alt "sukker" (frugt) er at du på low carb diæter fjerner "vandet" istedet for "olien". Men det er en kamp for mange, da det er virkelig svært at frarøve kroppen den brændstof den kører lettest på - nemlig kulydrater fra frugt. 

Du er din egen sundheds-ekspert. Lyt til eksperterne på begge sider af bordet og tag selv stilling til om en fedtfattig plantebaseret kost giver mening for dig. En af de mange plantekost læger der giver så meget mening for mig er Dr. Neal Barnard. Søg ham på youtube og se om du kan bruge hans forskning og viden. 

Hvis du gerne vil høre en virkelig interessant podcast med to "eksperter" der har to fuldstændigt modsatrettede tilgange til at få stabilt blodsukker, så gå på iTunes og lyt til udsendelsen med Dr. Neal Barnard og Jimmy Moore. 

http://www.thelivinlowcarbshow.com/shownotes/2909/dr-neal-barnard-on-vegetarian-and-vegan-diabetes-control-episode-415/

Knus i lange baner

Kærlighed og Kulhydrater

Gitte Koldtoft

 

__________________________

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer
Ustabilt blodsukker og træthed - hvad gør jeg?. Læs mere