Ungerådgivningen ved Rikke Rask Møller

Ungerådgivning

Blog forfatter

Ungerådgivning er at lære at bære sig selv, at kunne stå i rolig balance på sine egne ben på sit eget fundament. Det er det jeg kan støtte dig i. Dit fundament dit gode ståsted findes allerede i dig, og det er ikke noget andre kan bestemme over. 

Jeg har valgt mit logo til Ungerådgivningen netop ud fra dette. Surferen står i perfekt livfuld balance, på sit surfbrædt, sit fundament midt i vinden, bølgerne og foranderligheden. Signalerne om vandets ændringer når ham via fødderne, han behøver ikke se ned for at følge med. Det er på en måde lidt som at cykle, de fleste kan det bare, og gør det som en selvfølge. 

Der er mange måder at være i livet på. Uanset hvordan din livssituation er, så er det skønt at mærke indeni at du kan stå op for dig selv, som man siger. Når dine fødder først har fået god kontakt med dit fundament, dine egne resourcer vil du kunne rejse dig og få overblik over dit liv, din situation. At få overblik er ikke det samme som omgående at finde løsning på problemerne, som f.eks. misbrug, samliv, mindreværd, manglende selvtillid... , men det er første trin på den vej.

Vi øver os lidt når du er hos mig. Du kan se Ungerådgivningen som et lille øvelokale hvor du er i livet på en lidt anden måde uden at du skal forandres. Du skal ikke være anderledes: Jeg skal ikke være en anden fordi jeg har været i terapi, men jeg kan udvide mig, fordi jeg kommer i kontakt med en anden måde at have tilgang til mig selv på.

Du er meget velkommen til at ringe til mig på mobil 20 34 95 94, og jeg tilbyder den første halve time gratis, for at vi begge kan få fornemmelse for om det er noget vi gerne vil fortsætte sammen.

Læs mere lige her: Ungerådgivning København og Kalundborg 

 

__________________________

Relaterede artikler efter område


Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Ungerådgivning med oprigtighed, livfuldhed og enkelhed. Læs mere