Hjælp til unge mennesker

Blog forfatter

Øj det kan være svært og uoverskueligt at være ung - også i dag. Der er så mange muligheder, der er så mange valg, krav og meninger om en. Og derfor kan man som ung have lyst til at slippe det hele, krybe ind i computeren og bare være der for en stund.

De fleste unge har glæde af at have en fortrolig voksen, som de kan vokse op ad. En fortrolig voksen som ikke er følelsesmæssigt involveret, men som kan lytte, støtte og bare være der.

Jeg får flere og flere unge mennesker der kommer i mit hjem og "finder deres vej", og det er virkelig et fantastisk virke for mig.

Som forældre kan det være enormt frustrerende at se sin unge sidde foran tv, pc eller færdes med "de forkerte" og ikke være i stand til at ændre på det.

Men her er hjælp og hente, og jo før jo bedre.

Min erfaring er at de unge ikke skal have særlig meget hjælp, for selv at finde tilbage på den vej de i virkeligheden rigtig gerne vil ned af, men har manglet støtte og vejledning til at "turde" gå ned af. Men det er vigtigt at det er fra en voksen UDEN dagsorden og kun med fokus på det hele menneske der gerne skal vokse sig stort, stærkt og kende sine "frugter".

Ring til mig hvis du vil vide mere på mob. 41146414

__________________________

De bedste hilsner
Lotte Klink, Stress Ekspert  + 45 41 14 64 14
Se mere på www.lotteklink.dk

Relaterede artikler efter område


Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Hjælp til unge mennesker der har det svært. Læs mere