Kærlighed uden kamp - for kvinder

Sidder du fast i et USUNDT FORHOLD? som måske ikke kan ændres? Kæmper du forgæves? Få svaret her, minikursus

25/08/2017 - 23:35
26/08/2017 - 23:35

Kæmper du forgæves for et forhold, der i virkeligheden, er "uhelbredeligt" fordi der er for mange forstyrrede, usunde og ikke ændringsbare dynamikker eller personlige træk på spil?

Og er du i tvivl om dit forhold er usundt/ikke godt for dig? Eller om din partner er?

I tvivl om der er noget narcissistisk, forstyrret, ubevidst, toksisk eller et gennemgribende problem med de maskuline og feminine kræfter imellem jer?

Er du ikke rigtig glad? Kører tankerne på højblus uden at finde svar? har du ondt i maven, og er det som om, du ikke kan finde den rigtige løsning?

Vil du gerne have helt klar og tydelig besked om, hvilke parametre, punkt for punkt, du skal kigge efter for at afgøre, om der er håb forude og du ikke kæmper forgæves og spilder din tid? 

Alle tegnene på, at et forhold er i den uhelbredelige eller "det kan ikke ændres" kategorien.

Få svaret og klar besked i dette minikursus.

 

Når noget føles forkert i parforholdet: (Men du ved ikke rigtig hvorfor)

Gør dit parforhold/partner nogle gange lidt for ondt? Fylder det lidt for meget i dine tanker? Er der adfærd, handlinger og kommunikation, der skurrer i maven og sender dig ud af balance og ind i evige spekulationer?

Måske du:

-Mærker en lille gnavende indre stemme, der spørger om noget (eller din partner) ikke er, som det skal være?

-Prøver alle mulige ”parforholdsting”, men det virker ikke, eller tingene bliver værre?

-Synes din partners opførsel og kommunikation er svær at håndtere, men er usikker på, om det er din skyld?

- Nogen gange spekulerer på, om der er for mange toksiske, narcissistiske, dysfunktionelle, devaluerende eller andre "ikke så gode" ting på spil? Men du kan faktisk ikke helt finde ud af, hvad der er galt?

- Er usikker på, om du gør noget forkert? Om det er din skyld. Og leder efter svar alle vegne.

 

 Gråzonen:

Det kan være svært at finde hoved og hale i det hele, hvis dit forhold eller partner ligger i gråzonen. Den zone, hvor der er noget, der skurrer i maven og hjertet, men du er usikker på hvad det er, og kan ikke finde en forklaring, der "føles" rigtig.

Heller ikke selvom du leder efter svar og googler hele natten.

Måske er det narcissistisk. Måske er det dysfunktionelt eller forstyrret adfærd. Måske er din partner ubevidst eller toksisk i sin adfærd. måske er det noget andet - men du føler dig ikke helt sikker.

Og hånden på hjertet, det kan være svært at afgøre, om noget er galt. For tegnene kan være svære at tyde. Og "ikke parforholdskompatible" træk ligger ofte i gråzonen. OG det er nogle helt specifikke ting, du skal kigge efter. Det er dem du får mulighed for at blive indviet i i minikurset.

 

Få vished og indsigt:


Få de tre nøgler, der kan give dig klarhed over, om dit forhold er sundt (men med de ups og downs og smådramaer, som altid opstår, når to elskende mødes), eller om der foregår noget usundt, 
noget ikke ændringsbart, noget på den toksiske/narcissistiske skala og ikke så godt for dig, mellem jer, og du kæmper forgæves med noget, som aldrig vil kunne ændres, (og få forklaringen) i minikurset:

Er mit forhold/partner sundt eller usundt?

 Du kan også se en lille video om kurset på dette link. 

 

Få info om og adgang til kurset:

Forskellen på det sunde og det usunde forhold, (sådan ved du, hvad du skal kigge efter i en ordentlig parter og om du skal gå eller blive)

 

Og undgå at spilde dit liv, din tid og din kærlighed - eller få svar på, om du kan redde dit forhold.


 

Kærligst Helena.

www.awomansheart.dk

 


__________________________

Helena Maria, ekspert i den visdomsfulde kærlighedsrelation for kvinden og i feminine-maskuline dynamikker . Desuden dysfunktionelle/narcissistiske forhold samt professionelle CV og ansøgninger
http://www.awomansheart.dk/
http://cv-supporten.dk
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Er dit parforhold usundt for dig?